Potupný konec! Vondráčková odtajnila důvod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Potupný konec! Vondráčková odtajnila důvod

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (45) loni zazářila na tanečním parketu po boku Lukáše Bartuňka (36). Vytančili si sice krásnou bronzovou medaili, ale Česká televize jim dala jasně najevo, že s nimi nepočítá.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
17. 05. 2025 02:40

Ještě jednou pro bellu .
Píšete že Lucie vzala roli v pitomý Ulici.To znamená že roli v pitomý Ulici vzala i Slováčková !! A píše se o ní že to byla zpěvačka a herečka.To snad nikdo nemyslel vážně.Pobrala nějaké ceny za své výkony? A co váš oblíbený herec a celebrita Godla.Takhle ho nazývají a každý se ho bojí kritizovat. Váš vkus je poněkud zvláštní !!

bella.
18. 05. 2025 14:27

Jana Nováková
----------------
Teď hned mi dejte odkaz, kde jsem zmiňovala Godla jakože mu fandím ! Teď hned, Nováková!Jak jste usoudila, že já koukám na Ulici ?
Já ji nikdy neviděla a neznám co v ní je!
Hergot, když už se navážíte do lidí, tak aspoň v tom nemějte bordel.
A co se týče Slováčkové, tak že hraje v Ulici jsem se dozvěděla až v povídání o ní in memoriam.To, že tam hrála ona nemění můj názor na tuhle uměleckou vývařovnu podobných srágor. Jestli byla Anička hérečka nevím, jak říkám, nikdy jsem Ulici neviděla.ale pokud se pamatuji psali,že hraje v Růžovce, nikoli Ulici.
A dodávám, Nováková, že zrovna tak jsem neviděla ani Růžovou ordinaci a další nějaké seriály .
Likvidovat si čas jako Vy činíte čuměním na toto umění 🤣bych já nedokázala.
Tečka!

Jana Nováková
16. 05. 2025 20:38

Bella - stará česká vlastnost = závist.

bella.
18. 05. 2025 14:30

Jana Nováková
------- a zase v tom má Nováková bordel.Např. Rakušané tvrdí, že nejvíc závistivější jsou oni, Rakušané.
A jinak, Nováková,. nemám co závidět!A co se týče Lůcy , tak tam vůbec !
Sorry, ona je hluboko pode mnou, tedy asi tak!
Nováková, mě by zajímalo třeba, jaké máte vzdělání./(to opravdové, ne to co sem frknete/ 🤣

Jana Nováková
16. 05. 2025 20:32

Všichni ti,co píšou negativní komentáře,by měli napsat něco o sobě.Jaký mají vzdě­lání,­stav,t­ituly,­čeho dosáhly v zaměstnání,co chtěli v životě dokázat a co dokázali.Pak to můžeme porovnat a drbat ostatní.

mirkazam
16. 05. 2025 14:47

Když se nedostává témat na diskuzi,tak se vytáhne Vondráčková,a nebo Dominika Gottová ....Témata která vždycky zaberou.Ještě štestí,že Dominika ze sebe nedělá umělkyni,ale pouze somračku,na rozdíl od hvězdy LV.

bella.
16. 05. 2025 01:01

Lucinka si hrála v Kanadě na velkou umělkyni, kdy údajně stagnovala její kariéra kvůli porodům 2 dětí a jejich výchově , a proto žádala na Plekancovi za to odškodné. Jako velká "umělkyně" tady vzala všema deseti nějakou pitomou Ulici a zatímco taková Chýlková jasně řekla, že StarDance byla soutěž a objíždět Česko se svým parťákem a předvádět tanečky ani náhodou, Lucinka , velká umělkyně a křečovitá tanečnice bere kšefty, že by jeden brečel ( smíchy )-Komedie jedna

Uživatel_973012
15. 05. 2025 22:43

Tomáš Brunclík máte pravdu. Souhlasím

Uživatel_973012
15. 05. 2025 22:42

Aspoň bude mít Vondrajda víc času na děti.
Ona hraje v seriálu, v muzikálech, zpívá, koncerty, natáčení, tancovala a kdoví co ještě. Ještě že mají děti babičku. Špatná herečka, ještě horší zpěvačka a kdoví jaká kuchařka.

qwerta
16. 05. 2025 00:28

Ivana Sukenikova
15. 05. 2025 17:45

Ti písalkové to je mazec!A nedají si pokoj a vše překrucuji a udělají z toho takovou omáčku, která je už opravdu k blití🤮🤮
Lucka nemá zapotřebí aby ji někdo takhle tady ponižoval !Je dostatečně vytížená a skvěle jak hraje tak zpívá!Tak si ty vaše články strčte někam....!! Slušněji to už opravdu nejde napsat;

bella.
16. 05. 2025 01:04

Ivana Sukenikova
------------------

Hm a kde je její velká hérecká a zpěvácká kariera, když rajzuje po Ćesku s tanečkem, jak světská

fany22
16. 05. 2025 08:09

A kde je to ponížení? Nikdo ani neví, kdo z těch desítek finalistů na té SD tour bude vystupovat, ale už se komentuje, že zrovna Lucie tam nebude.
Chápete proč? Protože se proslavila svým rozvodem a cpaním se do bulváru jako nikdo jiný. Nebylo jí nic blbé.
Třeba jak během rozvodu vyprávěla, že přišla o dítě. A že v pátém měsíci není ještě nic jisté. Trapná a zlomyslná. Vzpomínáte? Vedle ní jeden ze dvou, s kterými to tehdy táhla, ten parkourista.

pea.p
15. 05. 2025 15:01

To je zase titulek jak noha. V čem potupný. Pokud může jen někdy z důvodu vytíženosti jinde, tak prostě osloví někoho jiného-výběr mají z těch13řad víc než dost. Někdo z toho ale potřebuje udělat senzaci.

bella.
16. 05. 2025 01:06

pea.p
-----------

Nemohu s tím vaším kometem souhlasit, protože naopak je to senzace, že sebestřednou blbku Lůcu neoslovili!!!!

Uživatel_5584341
15. 05. 2025 14:24

Lucka je fantas­tická,­nádher­ně zpívá a herečka je fenomenální.To,že si ji nějaký debil spojuje s roli je pouze jeho věc.A že má teta Helena nějaké spory se svým bratrem,tak za to Lucka absolutně nemůže.

bella.
16. 05. 2025 01:02

Uživatel_5584341
--------------

Tak tohle může napsat taky jen " nějaký " debil

fany22
16. 05. 2025 08:18

A mohla bych, prosím, ten nádherný zpěv někde slyšet?
A to fenomenální herectví je k vidění kde? V té Ulici, kde předvádí pořád jen jednu polohu, a občas proloží pootevřenou pusinkou?
A o nějakém spojování s rolí není vůbec řeč.
Za to, co Vondráček prováděl, opravdu Lucie nemůže, ale za to, jak se k tomu postavila, už ano.

hejhej
18. 05. 2025 08:54

fany22: Lucie je spíše kníkala než zpěvačka. Hodně ji uškodil její otec a ona se k němu přidala, když špinili Helenu jenom proto, že se provdala. Vondráček nesahá své sestře ani po kolena a Helena nikdy na bratra, Lucii a Davida neřekla křivého slova, naopak.

Tomáš Brunclík
15. 05. 2025 14:21

Opravdu si myslim to stejne,zpivat neumi a hrat take ne,kdyby si nevzala Plekyho,tak nevim,ale Pleky ma krasnou rodinu ,narozdil od Lucie a ta musi zarlit pa Majka

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.