Zažil pocit hollywoodské hvězdy. Standu Hložka (69) si objednala jen pro sebe a své kamarádky restaurátorka z Bratislavy. „Nekoupila si lístek na koncert do Lucerny, který je už za měsíc. Koupila si mě i mou kapelu S. H. Band,“ prozradil deníku Aha! zpěvák.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Najděte si půjčku na oživení vašeho podnikání, ať už se jedná o projekt nebo potřebujete peníze z jakéhokoli jiného důvodu nebo co chcete. Jsme připraveni poskytnout půjčku každému, kdo má nárok na vrácení peněz. Řekněte mi velikost vaší žádosti o půjčku a dobu jejího trvání. Kontaktujte mě prosím:
- finanční pomoc,
- Půjčka ihned,
- nebankovní půjčka,
- Půjčka na konsolidaci,
- Půjčka na vaše projekty,
- Půjčka na podporu rodiny,
- Půjčka na výcvik vašich dětí.
- Půjčka pro vaše potřeby.
kontaktní email: kosteleckyjosef6@gmail.com
Reaguji na příspěvek,který zde napsal Jan Bros jsi sprostý chudák. Chápu že můžeš mít jiný názor,ale proč někoho sproste urazis a ani ho neznáš. Ano jsem členem kapely Shband a vím,že Standa je čistá duše.
Sympatický zpěvák, který si na nic nehraje. Proč by měl být prodejná *** ? To je snad normální, že zpěvák zpívá ne? Paní ho chtěla mít jen pro sebe, což chápu a závidím
Je to jeho práce, když někdo zaplatí, tak proč by nezazpíval. A samozřejmě, že je to reklama,to je v pořádku. Snad každý si dělá reklamu před nějakým koncertem, ne?