Nekompromisní zásah vdovy z Bertramky: Gottová ukázala zuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 27. května 2025

Svátek slaví Valdemar, zítra Vilém

Nekompromisní zásah vdovy z Bertramky: Gottová ukázala zuby

Čas opravdu letí jako bláznivý, jak zpívá ve svém hitu Muzika Karel Gott (†80). Zítra by legendárnímu zpěvákovi bylo 85 let. Při této příležitosti proběhne řada vzpomínkových akcí. Jednu, v manželově rodné Plzni, ale Ivana Gottová (48) zarazila.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jity
15. 07. 2024 09:21

Závist a zase jenom závist, léčíte se s tím? Nechtěla bych takovou nemoc, která by mi dusila nenávistí, je to ubohost a škodí zdraví. Každý strůjcem štěstí svého a Ivana za váš pos... život nemůže.

beladona
17. 07. 2024 01:52

jity
----
milá jity, já bych řekla, že kdo zmiňuje závist, závidí sám!
Co se týče mě, pak závidět jí Gotta je nesmysl.Já bych starce vedle sebe neustála.Co se týče kariéry, pak závidět by mohla Ivana mě. Víc se bavit nebudu, peníze sem nepletu, mám se moc moc dobře.
A vy už konečně sklapněte, protože Ivala ne fakt důra nebtyčně hloupá a chamtivá.A o to tady jde.

Iva Muchová
13. 07. 2024 11:25

Vždy byla...nejen poslední dobou..-.delat nebude tak honí peníze pro sebe a své dcery a matku

jity
15. 07. 2024 18:56

Co by netěžila pokud má na to právo a vy se závistí udavte. Jiní nakradli a to vám nevadí, tady je to bez krádeže a legální a to vám vadí?

beladona
17. 07. 2024 01:54

jity
myslete si co chcete, ale Ivana okradla Dominiku!
Tečka!!

jity
17. 07. 2024 10:15

Kdy vy už konečně sklapnete s tou nenávistí a závistí, jak se uspořádali do toho je vám přímo h... vám holt nedali nic. Kdyby to všechno co hnusně neustále melete i byla pravda, tak co jako, co tím chcete změnit. Já od svého otce nedostala také nic a nepos... naopak přeji aby kdo dostal dědictví mu přineslo štěstí. Nikdy bych se k takové hnusné hře nesnížila tečka.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.