Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To by asi fakt bylo vhodný viď? Když já tu mám vedle sebe ošklivě nasr*nej ksicht. Tak já budu jen nenápadně nakukovat a ve 21.15 společně zamáváme, jo? Zatím tady zorganizujte akci "pionýři na letišti" a já pak naklušu s mávátkem.
Sorry martucci, já to vím, že jsi byl blbě, ale byl tam krom tebe i jeden prudič a nebylo vhodné vyzrazovat ani místo pobytu, ani že někde jinde vůbec jsme. Příště, když tam déle nebudeme, musíš hledat na jinejch článkách o Ivet na AHA.
"...za vším stojí Vesmírní lidé a penis Aštara Šerana. Jinak si nedovedeme vysvětlit, že sotva co odprezentovali svoji lásku podporovanou donáškou kondomů zotročenými Rumuny až do postele a naskenovaným jaterním testem na Facebooku, tak se rozešli. Teď jsou kamarádi a Domenico Ivetě všechno platí. Ona se zatím v klidu ožralá prochází v paruce po Uhříněvsi a objednává cisterny s fernetem. Artur je na hudebním táboře. Domenico má sice za 15 let umřít, ale řekl, že s Ivetou to stejně nebylo nadlouho, protože je to stará vyzobaná slunečnice a už mu nedá děti...!
"...Domenico teď totiž bude žít. Obklopen Rumuny a kondomy sklátí půlku Itálie, než umře na prasklou žilku v oku. Teď je ta chvíle, kdy musí Pomeje prodat svou přítelkyni na orgány do Albánie, aby si mohl koupit bujného oře a přicválat k Ivetě jako princ."