AKTUALIZOVÁNO K domu zpěvačky Ivety Bartošové (45) v Uhřínevsi dorazilo několik vozů záchranné služby a policie. Pokusila se snad opět o sebevraždu?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No, tak ja se musim priznat, ze uz ziji nekolik let v USA, ale stale to sleduji tuto novou telenovelu: Iveta Bartucii:"Yveta prima in Itlalina, colapso in Czecha{...lol tak za prve kdyby mela poradneho managera, tak ten ji proda rovnou jako "reality show" a budu brat sakra prachy...ne tady nejaky stovky za fotky....tady to dela dnes v usa kdokoli....za druhy, !!!!!!!! sorry, ale komu je Ivety litu??? A ty hnusny pappaparazzi......!!!! LMOF !!!
Joo, chudak Iveta, vydalava penize, tak je mela chytre investovat..a ted tady dela drama...
ja nemam problem se ji smat, protoze ja jsem si peneze vydrela pekne tezte atd...
no, koukam, taky se asi zapraCUJU NA NEJAKE RALITY SHOW...
A HLAVNE ZADNE KECY OHLEDNE ME CESTINY BYCH OCENILA... uz holt cestina neni tak cerstva...
Nechápu kdo tohle může lajkovat, bavit se na cizím neštěstí , to už neni *** taky sem se smál když sem viděl různý její eskapády jako rozhovor v blesku,
Hele, já pro dnešek končím. Drahá polovička mi dorazila po týdnu z práce v Mělníku, tak s ním kouknu (už po třetí) na Paula a až se mi začnou klížit oči, tak půjdu chrnět, páč brzo vstávám. Páček a zítra budu na přijmu od 6 hodin, tak kdo si chce přivstat, může.