Utajená večeře Gottové: Koho si Ivana vyvolila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 14. srpna 2025

Svátek slaví Alan, zítra Hana

Utajená večeře Gottové: Koho si Ivana vyvolila?

V pražské O2 areně se po covidových odkladech konečně uskuteční dva koncerty s názvem Pocta Karlu Gottovi. A při té příležitosti dojde také k uzavřené párty pouze pro pár vyvolených, kterou organizuje pořadatelka akce Ivana Gottová (46). 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana pisova
02. 07. 2022 16:25

Nabízím rychlé osobní půjčky Nabízím individuální půjčky, abyste mohli bez starostí realizovat své sny. Moje finanční kapacita je 50 000 Kč až 20 000 000 Kč při úrokové sazbě 2 %. Svůj text píšu na tuto stránku, abych vám pomohl rychle získat seriózní financování. Pokud tedy opravdu potřebujete peníze, odpovězte mi, abych vám mohl nabídnout svou nabídku. Email: piso­vaja­na4@gm­ail.com

free_lenders55
25. 06. 2022 01:12

RYCHLÁ A SNADNÁ PUJCKA
Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin Vážná nebankovní půjčka od 40 000 do 45 000 000 Kč, kde není potřeba ručit nemovitostí. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a státní občanství ČR. Osobní přístup ke každé aplikaci. Zaručuji rychlé a seriózní jednání. Celá půjčka i se splacením finančních prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci závazků. Vysoká propustnost schválených aplikací. Prosím kontaktujte mě:
E-mail: Roller­domi­nika@­gmail­.com
Whatsapp: +420702455380

free_lenders55
25. 06. 2022 01:11

RYCHLÁ A SNADNÁ PUJCKA
Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin Vážná nebankovní půjčka od 40 000 do 45 000 000 Kč, kde není potřeba ručit nemovitostí. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a státní občanství ČR. Osobní přístup ke každé aplikaci. Zaručuji rychlé a seriózní jednání. Celá půjčka i se splacením finančních prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci závazků. Vysoká propustnost schválených aplikací. Prosím kontaktujte mě:
E-mail: Roller­domi­nika@­gmail­.com
Whatsapp: +420702455380

hanainge
18. 06. 2022 22:03

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje! Ivana Macháčková opravdu není pořadatelka koncerty „Pocta Karlu Gottovi“ a Ivana Macháčková není vdovou z Bertramky! Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

borka30
20. 06. 2022 16:04

hanainge - zalez do nory.

gaysknirem
14. 06. 2022 11:40

Na KG se bude vzpomínat přiměřeně, ale ona to může spíše jen pokazit.

lpitriska
14. 06. 2022 11:38

Ježííš ta fotka Její je jen ten sosák To je trapný

1pravda1
14. 06. 2022 09:35

Tak si nalijme čistého vína.... ano Gott chtěl udělat velké koncerty v O2 aréně, ale chtěl zpívat on sám, o posmrtné koncerty bez něho těžko stál... kdo ho zná, tak se mu ani nelíbilo, když janeček zorganizoval jeho narozeniny, kdy mu zpívali známí umělci jeho písně.... říkal, lidé přišli na mě a já seděl v hledišti a moje písně zpívali jiní... to David si svoje narozeniny oslavil svým koncertem a lidé přišli na něho ne na jeho napo­dobo­vate­le..­....­....­....­....­.... a toto není nic jiného, takže nevěřím tomu, že toto Gott by někdy chtěl.... jinak bylo v tv, že lístek stojí 8 tisíc korun, a výtěžek po odečtení nákladů má být za dva koncerty až 100 milionů korun.... takže tady je to čisté víno profi vdovy...

Dianthos
14. 06. 2022 11:27

Karel patrně změnil názor, protože mně říkal, že to bylo krásné, když 70 umělců mu přišlo zazpívat. Vzdát mu hold. Možná mu bylo líto, že si tam sám nezazpíval, ale hovořil o tom koncertu hezky.
Jen si tak říkám, jestli by vdova neměla založit Nadaci Karla Gotta, která by sponzorovala hudebně talentované děti. Nemusí být snad tak hamižná.

Dianthos
14. 06. 2022 11:35

Jinak věřím, že Karel by s těmi koncerty souhlasil. Pokud se podaří vyprodat dva koncerty v 02 aréně, za ty peníze, znamená to, že fanoušci ho stále milují a za ty peníze jim to stojí. A co chtěl Karel nejvíc ze všeho? Udělat radost svým fanouškům.

Dianthos
13. 06. 2022 19:49

Ten obrázek, který se tváří jako Ivana, už je dost přehnaný. Takto vůbec nevypadá. To už snad nejsou jenom filtry, ale graficky vytvořený nový člověk.

AliAlice
14. 06. 2022 09:43

Přesně to jsem chtěla napsat...

1pravda1
14. 06. 2022 11:26

pořád se do něčeho stylizovala, tady asi do svaté

Pavel Marťák
13. 06. 2022 15:37

Investice a půjčky jednotlivcům a firmám.
Hledáte úvěr na obnovu vašeho podnikání, ať už se jedná o projekt nebo nákup nemovitosti. Banka ale nabízí podmínky, které nemůžete splnit. Jsem fyzická osoba a nabízím půjčky od 50 000 do 25 000 000 Kč, což umožňuje občanům platit měsíční splátky. Pro více informací mě prosím kontaktujte. Kontaktujte nás ještě dnes.
E-mail: martakpav@aol.com nebo martak­pav01@­gmail­.com.
Díky, Pavel Marťák.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.