Dospělé dcery Karla Gotta (†80) si vybraly odlišný způsob života! Zatímco Dominiku Gottovou (48) teď finančně živí píseň, kterou natočila, její sestra Lucie (34) se práce nebojí. Prodává v módním řetězci a skoro vůbec se na svých směnách nezastaví!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
kristinn: Tá tvoja fanatická dovera v nezištné dobro pani Ivany je zábavná.. Nič o diskutujúcom kaktusovi nevieš, ale hneď útočíš.. Si nejaká moc agresívna veriaca..
lekno, ty čo vieš o diskutujúcom kaktusovi? Nebodaj máš x nickov.Fanatická dôvera v Ivanu? To kde si vzalo?Iste nie je taký totálne nezodpovedný človek, ako DG, alkoholička.A o moju vieru, či ne-vieru sa nestaraj! Tých, ktorí nekonajú dobre, máme napomínať. A ja vo svojich príspevkoch len reagujem na to, čo sa v bulvári píše.Že mnohí závidíte Ivane a pre klapky a očiach a ušiach nie ste schopní zobrať na vedomie fakt, že DG je ozaj lempl 1. triedy, za to ja už nemôžem.Čo dobré v živote urobila? Komu pomohla? Všade, kde sa hýbe, ostáva prevažne niečo zlé a negatívne. Keď nie skutky, tak slová. Bola celý život len a len bremeno na otcovom krku. Materi to zrejme bolo jedno, lebo aj ona je podobného rangu, nakoľko ešte aj na svoj pohodlnejší život v penzióne si nevedela našetriť.Obe nevyhoreli, nevytopilo ich, mali majetok.Dostať také dary, aké dostali ony dve, som za vodou a neskuvíňam, kade chodím, že nemám peniaze!
kristinn : Nick mám len tento jeden, keď ťa to trápi.. Ale ty si skutočne fanatická.. Pani vdovu osobne asi nepoznáš, nevieš nič o zákulisných ťahoch v tej rodine, o jej skutočnej minulosti.. Vieš len info z bulváru. Ale vynahrádzaš si to agresiou na diskutujúcich, ktorí tak nekydajú na DG. Nehraj sa na svaticu a nezavádzaj, je to trapné. Keď niekto má iný názor než ty na Ivanu, znamená podľa teba – že jej automatický závidí a má klapky na očiach a ušiach ? Si ty vobec v norme ? Reaguješ ako nejaký jej pudel pri nohách, čo štekne na každého, kto sa Ivanke nepokloní po zem. Fakt si mimo a vyzerá to tak, že práve ty a tebe podobní tu vypisujú s klapkami.. Mne je pani vdova kompletne volná, nemám potrebu jej závidieť a veru by som nechcela byť na jej mieste ani náhodou.. Pre teba je ona možno taký vzor, pre iného byť nemusí. Osobne by som napríklad nikdy verejnosti nepredvádzala umieranie mojich blízkych vo filmovom dokumente. Nenazvala by som niečo také dobrým skutkom.. Keď už sa oháňaš napomínaním - teba ani vo sne nenapadne vdovu napomenúť – lebo to je pani Ivana pri zlatom koryte a všetko, čo kedy v živote urobila – bolo len dobré.. No nič, maj si svoje názory, ty veriaca hlava..
no,daj tú agresivitu, koľko jej je voči iným diskutujúcim! Aká agresivita plynie z mojich príspevkov voči tebe? A nepoučuj ma, koho mám napomínať. Je to výsostne moja vec.A prečo, keď ti je p. Ivana voľná, tak prečo ju v článkoch, ktoré sú o DG, spomínaš?Čo by si robila ty, ma nezaujíma.Mne sa dokument páčil, tebe sa nemusel.Moju veriacu hlavu nechaj na pokoji! A tiež si nevšímaj, ako reagujem na príspevky iných!
14TONY : A co se ty nestaráš jenom o sebe a prudíš tu na Dominiku a kaktuse ? Dej si svúj obkládek, léky a mazej konečně do pelechu, drzá pokrytecká tlamo ! Mám tě dost !
Tvoj problém, kristinn je neschopnosť chápať správne realitu, právne záležitosti a tvoja útočnosť, agresivita a nespravodlivosť. Zjavne ťa RIADNE štve, že DG dostala od otca pár miliónov a keby si to ty dostala, čo si zjavne nedostala, tak by si mala lepší život, čo nemáš. Takže ťa správanie DG naháňa do zúrivosti, že ty si nemohla využiť jej možnosti a tých pár miliónov. Tebe ich zjavne nikto nedal. Tak si svoje frustrácie vybíjaš na DG, ale je to smiešne pozorovať.Otázka totiž nestojí na tom, či je DG poloalkoholička a čo urobila s peniazmi, ale na tom, že bola zákerne a manipulatívne okradnutá o svoj dedičský podiel...A toto zjavne nechceš pochopiť. Mala na to nárok a keby dostala, čo je zákonne po smrti otca patrí, tak by žila ináč a nemusela by si zarábať ako vie a rovnako aj Lucia.
Až si myslíš, že je OK, že "spravodlivá vdova" má aj podiely DG z dedičstva a je to OK, tak to je len dokaz, že ti objektivita a spravodlivosť vobec nič nehovorí. A to bez ohľadu na tom, že krádež jej dedičstva bola dobre "právne ošetrená".
Lenže iní ĺudia tú zákernosť a manipuláciu s DG vidia a nemajú klapky na očiach.
Je jedno, či by desiatky miliónov z dedičstva DG prepila, alebo hodila do kanála. Realita je taká, že bola o vačšinu dedičstva tvrdo a zákerne okradnutá. A o tom sa v médiách moc nepíše, radšej sa na DG špiní, aby bola dole, nepozviechala sa a nemohla získať to, čo jej patrí.
Nezáviď je tých pár milióńov, čo dostala. Ako dcéra Karla Gotta mala po jeho smrti právo na omnoho viac a zmier sa s tým..
Takže, ty neskuvíňaš, ty si len svoje FRUSTRÁCIE aspoň takto na DG vybíjaš a je to úbohé. Slušný, morálny a čestný človek sa takto nespráva.
chachacha, aká slušnosť, morálnosť, čestnosť! Zachráň sa, kto môžeš!Moje frustrácie? To, že totálne neznášam nemakačenkov a príživníkov, je frustrácia? Neboj, mám sa celkom fajn, nikomu nezávidím, naozaj. A čo mám, som naozaj nadobudla svojou, nie ľahkou, ale veľmi zodpovednou prácou. Na tvoje hodnotenie mojej osoby nie som zvedavá. Čo, keby si diskutovala k článku a nie k diskutujúcej?Ty,"správne chápajúca realitu, právne náležitosti, slušný, morálny a čestný človek" !
kristinn,
až to z teba kričí, aká si frustrovaná...
Príživník je aj človek, ktorý druhému ukradne dedičstvo a tam už máš iný meter, pravda ? Ako píšem, spravodlivosť a objektivita je u teba neznámy pojem.
Až nebudeš stále špiniť na DG, tak nebudem na teba reagovať. Do tých čias si zvykaj aj na moje reakcie.
Na hrubé vreco patrí hrubá záplata. Nie si tu od toho, aby si mi odporúčala, čo a na koho mám reagovať.
A je mi jedno, na čo si zrovna ty zvedavá.
stoneman003,
špiním na DG? Ona sa zašpinila sama svojimi opismi vlastného i otcovho života!Ty nie si tu na to, aby si mi zakazovala a prikazovala, čo mám o DG písať. A ja nie som zvedavá na hodnotenie mojej osoby. O mne článok nie je.Ak nemáš postreh, ja teba nehodnotím, tak si daj pohov s takými vyjadreniami!
vesely_kaktus, vyjadrujem sa k nej iba ja negatívne? Ja jej život neberiem, vyjadriť sa k tomu, čo sama strká za peniaze do bulváru, alebo o nej bulvár píše, sa môžem. Je to zakázané?
O akých urážkach tu žvatláš ? Až nechápeš, čo píšem, tak sa nevyjadruj k veciam, čo sú nad tvoj rozum..A nie si tu od toho, aby si mi rozkazoval, kde mám písať a kde nie, takže si kroť svoju panovačnosť. Toto nie je tvoj súkromný píseček..