Celé Česko řeší eskapády Dády (65) a Felixe (78), které i přes nedávné praní špinavého prádla, veřejné urážky a ponižování, vyústilo ve Slováčkův návrat do rodného hnízdečka. Jen Anička z toho nejásá. Proč?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Věřím, že si Anička prožila mnoho starostí se svojí nemocí....ale jako herečka nebo ráda by "celebrita" je to jiný level
Uměla byv se uživit jinak...???
Je dospělá žena s bytem. K ničemu se nemusí vyjadřovat, nikdo ji nenutí. At´se soustředí na svůj život, najde si prima kluka a žije si svůj život. Dáda a Felix jsou na pár face, trapní, out, nikdo je s Aničkou nespojuje, tak ať ona se nespojuje s nimi. Vylízala se z prů***, kdyby rodiče měli úroveň, tak se takto chovat nebudou. Za své rodiče nikdo nemůže. Doporučuji si obklopit dobrými lidmi a žít si svůj život na neutápět se furt v sebelítosti, že nemá báječné rodiče. Ničíte se sama. Držte se a hodně energie do života bez rodičů, máte bratra a to je hodně!!!!!Nevím, jak to máte s tou seberealizací, zaměstnáním, možná, že tam je zakopaný pes, já vás slyšela zpívat jednou a nebylo to nic moc. Zaměřte se na něco, co Vás uživí a co opravdu umíte a budete mít uspěchy. Stane se z Vás sebevědomá žena a přestanete spílat rodiče, bude z vás velká holka a budete je brát jací jsou a né se trápit. Hodně sil.
Když začala hanit Gelemová jejjí mámu , měla se veřejně vyjádřit.A mohla klidně veřejně Gelemovou setřít.Právo na to měla, protože Patrasová nebyla žádná špatná máma.
Teď se vyjadřuje, jak jim to škodí.Před tím ne ? Měla by spíš už mlčet.Když byl čas , neozvala se a za 7 let to udělat mohla.Jen vyhýbavě sem tak něco utrousila a bezmocnou mámu v tom nechala. Jedno, že alkoholičku. O to hůř se v tom ta Patrasová utápěla. Tak tohle měla Anička udělat a ne žvanit teď a obviňovat i tu mámu, která fakt do bulváru o Slováčkovi a Gelemové řekla n e j m í ń z těch třech. Slováček cpal do bulváru Gelemku, je neprodejná, kšefty nemá, nic neumí a dokoncer byla nacpaná i jako manažerka k restaurátorům. To samé dělal pro svoji štětuli Gott.Z té se taky stala manažerka u Lichtenberga, kde však dělala ficku pro všechno a záhy s tím sekla.Tak, jak Gelemka na Hradě. Obě ty ženské jsou "dámy" k nepotřebě, pouze k opateře dědů k svému prospěchu. Jaký je ale prospěch v tom, že na ně sahá stařec , který přes den polehává , má zažívací potíže , pořádně neslyší , blběji artikuluje s novými zuby a v ložnici má postel poblíž záchodu fakt nevím. , bléé.
Nebyla bych přátelská k otci, který by nechal mou mámu hanit nějakou štět-kou .To vím zcela jistě.
bello vy teda máte starosti. A´t si kdo chce doma má dědka nebo bábu, nechápu co vy s tím máte společného. Neustále vám to leží v žaludku to jste tak nešťastný člověk?
jity
-----
jsem śťastný člověk a můj koment k : spojení stařec + mladé maso berte prostě jako moje ohrnutí nosu nad póvlem, který se ve společnosti cpe do popředí přes slávu svého cukrouškového starého masa...