Vzhled Dominiky Gottové (48) nevěstí nic dobrého. Mnozí se tak obávají, že tento příběh nebude mít dobrý konec, pomocnou ruku jí však nabízel kdekdo. Nyní má šanci na restart. Ale - využije ji?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Hopky sem, hopky tam, a hlavně vše do novin. Nic neumí, k ničemu se nemá a jen se "chudinkuje" v novinách. Celý život dělala h...no, a teď neví co by kde by dcera slavného rodiče. Prachy rozfofrovala, a hald už odnikud nepřicházejí.
Takže jí dal mistr, který vydělal přes půl miliardy devět milionů... Tak to jsem měla kliku, že jsem měla tatínka instalatéra, protože jsem podědila víc
No a co že tolik vydělal, ono to taky není zadarmo, z něčeho žil, musel si platit dopravu, hotely, oblečení, apod., prostě náklady. Měl 4 dcery, 2 dospělé dostaly, jejich matky taky, no a teď ty malé, ty přec nepůjdou bez ničeho, protože by se pořád dávalo DG a tam by prachy mizely.
Ob by sem vlastně patřil ještě jeden součet a to, kolik vlastně D.G. odeslal táta na účet od jejích 18. let....dále kolik jí dal aut - které kdesi "poztrácela" , za kolik a kde jsou peníze za byt a chatu ...které jí a mámě pořídil! U Lucky by to bylo jednodušší, ta však se nenechá živit bulvárem! A to, že D.G. hodně podávali pomocnou ruku zde...to bylo ...nyní již většinu odradila svým celkovým jednáním!
janapi:
Peníze, byty, auta prochlastala, prohýřila se svým manželem, který je asi stejný jako ona. K.G. dávala dary a peníze i její matce, která si na dávky rychle zvykla. Dominika i její matka jsou obě stejné - natažené ruce a mít se dobře bez vlastního přičinění.
Bohužel takových případů jsou zde tisíce, kdy lidé neumí uchopit svůj život a prožít ho důstojně bez chlastu a prášků. Protože Dominika je dcerou slavného otce Karla Gotta tak se o ní píše v mediích, její IQ je nízké protože jinak by mohla využít jisté priority jiným způsobem nikoliv miliony od otce rozházet a prochlastat.Věřím, že se za ní otec stydí i posmrtně....