Maká jako smyslů zbavený! Dva měsíce volna totiž Vašek Noid Bárta (39) využil nejen k dokonalé úpravě zahrady, ale i k výrobě dětského hřiště pro svoje holky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 30000 Kč do 500.000.000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na výši půjčky, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 3 až 25 závislosti na výši úvěru. I na vás provádět měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné Email: Lubomirprochazka140@gmail.com
Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, na nákup auta, na nákup motocyklu, na zahájení vlastního podnikání, pro své osobní potřeby, o tom není pochyb. Nabízím osobní půjčky v rozmezí od 30 000 Kč do 5 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3 % bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku a dobu trvání. Pro více příkladů nás kontaktujte POUZE na této emailové adrese: Kontakt: Lubomirprochazka140@gmail.com
Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, na nákup auta, na nákup motocyklu, na zahájení vlastního podnikání, pro své osobní potřeby, o tom není pochyb. Nabízím osobní půjčky v rozmezí od 30 000 Kč do 5 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3 % bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku a dobu trvání. Pro více příkladů nás kontaktujte POUZE na této emailové adrese: Kontakt: Lubomirprochazka140@gmail.com
Dobrý den, Půjčka je nabízena za přijatelnou úrokovou sazbu 2%. Mnoho bank vás odmítlo. Potřebujete financování konsolidace dluhu? Potřebujete financování, které vám pomůže dostat vaše podnikání zpět na správnou cestu? Zájemcům poskytuji půjčky za velmi rozumnou úrokovou sazbu 2%. V případě zájmu mě kontaktujte na email: steinerovajiirina92@gmail.com
Dobrý den, paní / pane
Potřebujete finanční prostředky pro svůj dům, vaše podnikání, nákup automobilu, kolo, vytvoření vlastního podnikání, osobní potřeby, pochybnosti. Nabízím osobní půjčky od 55 000 do 5 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3%, bez ohledu na výši. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku a datum splatnosti. Pro více informací nás prosím kontaktujte na: Rollerdominika@gmail.com
Whatsapp: +420736617279
Nabízím půjčky až do výše 50 000–4 000 000 Kč, celkem i více, podle potřeby a na vyžádání. Moje úroková sazba: 3% Termín splácení: 1 až 25 let Děkuji za pochopení a spolupráci. E-mail : josef56775@seznam.cz
To je super, když je tak šikovný. Musí mít sám ze sebe radost a i manželka na něj musí být pyšná. Manžel je taky šikovný, ale nábytek by asi nedokázal vyrobit. Dokázal ho ale zrenovovat. Koupila jsem starší nábytek z bazaru z https://nabytek.biginzerce.cz/ a on ho přebrousil a natřel, takže vypadá jako nový .