Pane Klausi, to se nepovedlo: 2 roky po amnestii je zpět za mřížemi čtvrtina vězňů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 27. května 2025

Svátek slaví Valdemar, zítra Vilém

Pane Klausi, to se nepovedlo: 2 roky po amnestii je zpět za mřížemi čtvrtina vězňů

Amnestie, kterou před dvěma lety vyhlásil tehdejší prezident Václav Klaus, osvobodila šest a půl tisíce vězňů. Z aktuálních údajů Vězeňské služby vyplývá, že kvůli dalšímu páchání trestné činnosti se jich už téměř čtvrtina vrátila zpátky za mříže. Ubytovací kapacity věznic, vazebních věznic a detenčních ústavů jsou nyní v průměru zaplněné z 93 procent.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bohatypoodnikatel
28. 12. 2014 13:51

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

beladona
30. 12. 2014 10:24

bohatymrdnikatel
1. od I.Adlera jsem JÁ nečetla nic a to jsem hodně sečtělý člověk, ale JÁ jsem literární gurmet
2. Jeho povídání na facebooku Dětská sexualita
20. července 2007 mi přijde zbytečné
3. když je někdo na své jméno pyšný a prezentuje se jím , může čekat cokoli a musí si to ustát.
Suma sumárum, nevím proč ty sji to neustál a kopeš tady za cizí ( jeho ) mančaft a navážíš se do mirkazam.Kromě toho to může být i shoda jmen!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.