Kolotočáře Zdeňka H. (49) soudí za zmlácení dvou Ukrajinek (35, 45) loni v létě na pouti v Plasích na severu Plzeňska. Za ublížení na zdraví mu hrozí až pět let vězení. Muž vinu ale odmítá.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Celkem logické je a sebezáchovný pud tak reaguje, že pokud jsem ohrožen, utíkám.Od toho mám zvýšený adrenalin, abych to zvládl!
Pokud je někdo chlastem na šrot , pak sebezáchova nefunguje.Ale, protože zde už máme jisté zkušenosti s Ukrajincemi a Ukrajinkami , kteří poté co si přišli do Česka nárokovat péči, empatie a dotace ,protože přece jsou váleční ( ze 70 % ale nikoli a utekli za lepším, jak mi sami říkají !!! ) , pak bych být soudcem přihlédla hlavně k tomu, že za kolotočáře a jeho bezúhonnost se postavila i vesnice, kde žije. A u Ukrajinek bych zkontrolovala oblast, z které sem přišly a dala jim ultimátum, podmínku, jinak deportace domů.
Jasně, že mlátit někoho jen tak není OK.Ale otázka je taky za jaké situace to vzniklo
Ukrajinci jsou zcela jiná mentalita a omlouvat je za jejich přečiny proti řádnému a EVROPSKÉMU soužití je absurdní, byť se Fiala snaží věci bagatelizovat.
V podstatě je mi líto kolotočáře, vůbec ne dvou ožralých Ukrajinek. Drzost UA zažívám často po Praze , protože vědí, že jsou " hájení. " Frustrace Čechů není jen z toho, kam to 5koalice " dotáhla " ekonomicky, ale i mj. v pocitu, že se tady měří dvojím metrem, protože " pravdy " Fialy , potažmo " Mirky " Němcové - opěrného sloupu Česka dělají z občanů vazaly.
-----------------------------------------------------