Poskok Josefa Rychtáře (56) zastrašoval Domenica Martucciho (37). Samozvaný mluvčí vdovce Petr Veselý vyhrožoval italskému hraběti fyzickou likvidací. Nechtěl, aby se ukázal na v pořadí už třetí pietní akci s Ivetou Bartošovou (†48).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
já mám času dost a moc dobré nervy a nikdy se nesnížím k takovým hrubým komentářům jako ty jsi tak vulgární, že jsem opravdu nic horšího neviděl - ale jak píšeš svůj k svému tak se pověs na někoho stejně vulgárního a urážej vesele dál - a proč se stále vtíráš ??? já si tu budu psát co chci, jak chci a ty obhajuj alkoholičku a bij se za ní jak chceš - já svůj názor mám - obzvlášť na opilé matky co jim seberou děti - nasaď jí svatozář a pěj aleluja hlavně se na mě nelep - nemám s tebou vůbec nic společného jasný
tak jak chceš - už JIRÁSEK psal PROTI VŠEM- a to jsem asi já a ty si dloubej klacíkem v tom ho-ně jak s oblibou píšeš a morduj toho hajzla a dej mu třeba provaz - ale mě nezlomíš - asi si z dvojčat že?????? jeden tak hloupý být nemůže
Pane boze, uz zase ! Pripiste do te sve komedie zenskou, ktera s nimi v te vile bude dlouhodobe. At uz to ma nejakou stavu. Ti vasi pisalkove to nejak flakaj. Zadny dej, zadna akce, proste nuda. Nerada bych se docitala, kolikrat denne ma tato parta stolici, a jake konzistence. Rekla bych, ze i sloh deti na zakladni skole ma vetsi jiskru, i kdektery diskuter by to napsal lepe. Tak co, mate to od radku nebo za clanek, a za kolik?
To je ale ksindl,tenhle Veselý.No, ti tři se hledali až se našli...Standa,Pepíček a Mireček..to je teda trojka + ještě dvorní fotograf, který pak fota posílá se souhlasem Rychty do bulváru. Já bych chtěla vědět, jestli ten magor Veselý chodí vůbec někam do práce a nebo ho platí jako svého mluvčího samotný Rychtář ?