Možná si ho podle jména hned nevybavíte, ale stačí jediný pohled do tváře sympatického Antonína Navrátila a jste doma. Pohádkový idol nesměl chybět v žádném vysílání Studia kamarád. Už jako malý se stal hvězdou seriálu Kamarádi, kde "zářil" s Markem Ebenem (56), následovaly desítky televizních i divadelních rolí. V podstatě na vrcholu jeho kariéry se mu stalo osudným, že toho zřejmě příliš věděl o Jiřině Bohdalové (82).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tak,tak......Novotný,Svoboda,Husák,Havel,Klaus,Zeman...nějak mi unjká v čem že to měla jasno..............................dyť neví která bije-lítá ode zdi ke zdi ...jen za prachy a kde jí co kápne ...charitu by měla udělat..to neumí páč by pod sebou ho... sež..la radši.
Uvažuju, jak to dělala, aby se vetřela třeba k tomu Husákovi. Poslala dopis - soudruhu prezidente, můžu se s váma přijít vyfotit, abych vypadala, jako že i s váma jsem zadobře? Dělám si sbírku fotek s prezidentama...
Nebo si ji ti prezidenti sami zvali a jaksi byo nevhodné odmítnout?
JE TO ZLÁ A ZÁKEŘNÁ BÁBA ,JEN TO JAK SE VINULA K ZEMANOVI ,TA FALEŠ Z NÍ JEN KAPALA- NEMÁM SLOV,KAŽDÝ MÁ ODEJÍT S ÚCTOU A VE SVÉM VĚKU ,VŽDYŤ TA ZLOBA V TĚCH ROLÍCH UŽ NENÍ HRANÁ ,JDE TO Z NÍ.KDYKOLIV SE KOLEM NÍ NĚKDO OTŘE PROTI JEJÍ VŮLI ,JE ZLE ,TADLE OSOBA NEUZNÁ SVOU VINU ,VŽDYŤ TY JEJÍ REAKCE ,KDYŽ BOURÁ VOZEM A NÁHODOU JI NĚKDO VYFOTÍ JE NEADEKVÁTNÍ,MINIMÁLNĚ ŘIDIČÁK BY MĚLA VRÁTIT A HLAVNĚ BOHDALKO BUD SOUDNÁ ,VĚK NA TO MÁŠ!
Jasně, měla jásat, že bulvár bude psát - Bohdalová bourala, stařena nepoučitelná a nepoužitelná k řízení, fotečky dodány, ó jaká radost pro Bohdalku....
Mít slídící bulvár za zadkem, to je paráda.
A že vychovala takovou příjemnou a chválenou dceru - není to divné? Vnuci jsou taky příjemní, asi geny po babičce zmutovaly, ne?
Již mnohokrát jsem přemýšlela proč pan Navrátil nehraje. Jako dabéra ho vnímám stále, ale vidět ho nebylo nikde .Ona paní Bohdalová je sice dobrá herečka ale člověk zřejmě příliš dobrý není.
je to především o kamarádech kteří jí dají šanci do všeho vlézt. Bohdalky bylo všude vždycky plno, peníze potřebuje každý a ona zvlášť. Že báby byly asi zlé, to už vyplývá z jejich osobního života a navíc sláva leze do hlavy i ve stáří. Jejich herectví neumím posoudit, mě musí být herec sympatický a pak se mi líbí i to v čem hraje, Třeba p. Preis by, je, bude vždycky skvělý a hlavně nevykukuje i z plechovky. A pana Návrátila lituji, měl si prostě rozmyslet s kým jde do křížku a ty facky taky o něčem svědčí a nic hezkého to nebude. I historky o jejím skrblictví jsou výživné