Slovní přestřelka mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem pokračuje. Po jeho rýpnutí přišla rychlá odveta, ve které nečekaně zmínila i svého manžela.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ona se diví,že Soukup stále prudí a je nepříčetný??..Já se mu nedivím,omílat furt dokola,jak se o Rózu stará,jaké s ní vede hovory,jaký je to "otec",a to vše do médií..já bych byla stejně naštvaná jako Soukup....vždyť si všichni pamatujeme,jak se "staral" o svého !!! Kryšpína ..tak na co si to oba hrajou s nevlastní Rózkou...ano,jednou jsou ve společné domácnosti,ano,nějak to tam fungovat musí,ale proboha,proč to takhle veřejně servírovat Soukupovi..samé naschvály,ať se nediví,že on oplácí svým chováním..
Přesně tak. Pro Soukupa muselo být strašné, když se o jeho malou holčičku najednou, ze dne na den, stará cizí chlap. Navíc s takovou minulostí. To si asi málokdo umí představit.
Agáta se snaží působit jako ta moudrá a vyrovnaná, ale je to jenom póza. Vždycky se prozradí. Tyhle provokace si měla odpustit.
Tady nebude klid nikdy.
fany22
-----
jen připomínka.Soukupa litovat nikdo nemusí.Dospělý chlap a právník.Věděl s kým do postele leze a když po 3 měs. svolil k dítěti , pak nezodpovědný je taky.Protože velmi dobře ví co dokáže stará Žilková a jak dopadli její chlapíci a jak Agátiny chlapíci. A kdyby vynechala antikoncepci, dávno už by to na ní taky řekl.Takže dobrovolné početí. Souup si vybírá pološtět-ky , výjimkou byla Kateřina Brožová, ale ani ta chytrá extra není a hysterka až na půdu, ta zase vyřvávala o Tomanovi, svém ex manželovi taky hrůzy.Slavní to mají těžší, ale uplést si dítě po 3 měsících známosti je tak akce na puberťáka, ne dospělého právníka!!!!
Rozárku mu ta rodina zničí .Ani jedno z dětí Žilková nevychovala tak, aby se usadili a ručili si na život svou prací.Ani jedno!
Já vím. Bylo to dokonce dřív než po třech měsících. Potkali se v červnu. A rozhodně nejsem žádná Soukupova fanynka. Chová se teď hrozně. Ale o té dobrovolnosti mám pochyby, hlavně z jeho nápadné nervozity v Marbelle. Byl úplně rozsekaný. Ale vrátit to už nešlo, holčička je na světě, a on je ješitný, celkem bych se nedivila, že by nehlásal do světa, že ho podvedla. I tak je ponížený až dost.
fany22
-----
když už tady debatujeme, tak jen ještě toto :
Když ji sbalil ( ona tvrdí opak) už věděl, že má problém s Barrandovem.Byl hodně nervní a vím o něm, že dost řve a je cholerik.Ona cukrovala s milionářem a netušila, že míří k úpadku.On na rozdíl od ní je worholik a musel pracovat dvojnásob.Němel čas, ale postaral se o ni a Agáta nemusela nic.Být s dětmi ve Španělsku (přece je to " máma " co děti zmiňuje na každém kroku, jak vše pro ně ) ji za chvíli nudillo.Možná kdyby jim nerozdala mobily a hrála si s nimi a i občas uvařila nuda by nebyla .Aby ji ještě k tomu Soukup lítal zabavovat, tak na to opravdu neměl čas. --- Viděla jsem jeden pořad jak spolu vařili.To byla ještě těhotná .On tím chtěl zachránit TV ale nepovedlo se.Ona je poleno, improvizovat neumí.Ale všimla jsem si, že se ho lehce jakoby bojí - něco říct. Pořad skončil, ale říkala jsem si, od takového bych utekla.Tak má teď dítě a to už dávno jede v lajně výchovy Agáty .Jakmile vyroste víc bude chtít být tam, kde je víc peněz a možností.Z dítěte se snadno stane vyčůránek , každý soudce tohle ví. Střídavka je peklo a Agátina rodina a Žilková je peklo dvojí.Hodně často jsou nadávky, hysterický ječení a sprostý slova. Před kamerou ale je přeslazenost .Chudáci děti !
Pani dopitova,podržtaška vyskereny a vydržiavany Dopita nie je Rozarkinym otcom. Trochu ubrať,nech je tá mala spokojná a šťastná. Inak...uf.. ten Dopita musí mať silnú túžbu po peniazoch. . Agáta nikdy krásna nebola ale čím je staršia tým je desivejšia
Paní Dopitová, vy ráda vše veřejně, tedy tatík Dopita je hospodyně? Co on dělá a už vrátil dluh na výživném ? Výživné nemůže být odpuštěno.Jak to máte? Sem s tím a neotravujte! pořád seSoukupem, když si vás vydržoval , vydržoval i celou vaši rodinu včetně Korduly.