Vědomostní soutěž Kde domov můj?, stálice podvečerního vysílání České televize, dostala po 10 letech novou podobu. Změnila se grafika, kulisy i celé studio. Stejný zůstal jen moderátor Aleš Háma (52).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Rad jsem se dival na tento porad Dnes to je hruza klounovska barevnost neprehlednost jakesi puntiky neviditelnost udaju soutezicich atd atd To vytvoril amater za nase poplatky a navic reflexy v podlaze Zruseni poplatku je na miste Zatim se to nikomu z okoli nelibilo Zajimalo by me co na to pan Hama vzdyt tam skoro neni videt zdravim
Kdysi to byl můj oblíbený pořad-Kde domov můj-ted´ho vypínám.Studio vypadá jak někde v bordelu,je to velké FÚJ.Připadám si jak sfetovaná,bolí mně hlava ??Nemám radost se koukat.Místo abych soutěžila,vypínám program.Pán Aleš Háma je super,ale grafika celého studia stoji za velké ***.
Nová podoba je strašná. Dřive jsem se na pořad Kde domovůj ráda dívala. Už se nedívám. Bolí mě oči. Stěžovala jsem si na ČT. Odpověď byla, jaknová pidoba je moderní a bezvadná. Někdo se za peníze nás poplatníků nabalil. Je to hrůza!!!
Dříve jsem tento pořad nesledoval,protože jsem neměl televizi, ale co mě v prosinci přestěhovali do pečovatelského domova v Lbc, tak jsem se několikrát podíval na ten pořad a bylo to dobré, zajímavé , ale minulý týden, když nám ten pořad pečovatelé pustili, tak to bylo a už se dívat nebudu !!!
Pavel Anděl vedoucí projektu,by měl prodiskutovat provedení úpravy studia s odborníky na negativní působení na zrak diváků.
Akomodace oka v tomto případě sledování pořadu, je vysoce nepříjemná pro odhadem 30 % starších diváků, kteří tvoří výraznou část všech diváků. Nebudou pořad sledovat !!!
Dost často pořad sleduji, ale grafika se nepovedla. Chvíli jsem se dívala, ale nedalo se to na to déle dívat. Bolí z toho oči. Háma a soutěžící nejsou vůbec vidět. Grafik by měl vrátit peníze za tak hnusně odvedenou práci.
Přesně vyjádřeno, dívala jsem se na tuto soutěž velmi dlouho,ale po uvedení s novou grafikou jsem hned vzala ovladač a TV vypnula.To se prostě nedá.Doslova to trhá oči,soutěžící se v tom chaosu ztrácí.Tím pro mě tato oblíbená soutěž skončila
Podařilo se vytáhnout z lidí více peněz na koncesionářských poplatcích, které vzápětí utratily za tento cirkus. Hlavně, že pan architekt si namastil kapsu.