Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Nasadil paruku, oblékl svůdný kožený outfit a rázem se hudebník Ondřej Brzobohatý (42) proměnil v drag queen Tiffany RichBich v novém, vylepšeném kabátě! Zatímco jeho bývalá žena Taťána Kuchařová (37) si někde klepe na čelo, zbytek jeho uměleckých kolegů mu tleská.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
26. 06. 2025 18:45

Někde jsem četla toto : ksicht jak rozkydlej knedlík,umaštěná vlna na hlavě,slušnej předkus.
Když už se převlíká za povětrnou ženštinu ale je to jako vystoupení,tak budiž.Ale proč měl láklé nehtíky na festivalu ve Varech kde byl soukromě,je prapodivný.A proč má občas láklé nehtíky v Inkognitu,prsty samej prsten a ty ladný,něžný pohyby rukou hovoří za vše.A v jeho věku 3x ženatej a rodina žádná.Vyjádřil se jasně,nechci aby mi doma smrděly plíny,nestojím o to,aby mi něco doma řvalo.On je přepe­člivej­,pře­čistot­nej,kd­yž měl v kleci ptáka,tak mu 3x denně čistil klec.To říkal.Jinak by se mohl převlíkat za potapěče,brejle už má.
To je můj názor,nenuťte mně svůj.O odpovědi nestojím,nečtu je! Nazdar!!

safinka59
09. 06. 2025 09:06

Jestli to chápu ? Ne.
Jestli to odsuzuji ? Ne.
Je to určitý druh úchylky ? Ano.
Nevím, jak se cítí člověk, který se narodil v cizím těle.

fany22
10. 06. 2025 16:11

Člověk v cizím těle? Znám takové případy. Třeba holka se odmalička trvale obléká jako kluk, stříhá jako kluk, chová se tak, cítí se být spíš klukem. Je v holčičí podobě nešťastná. Někteří se nechají i přeoperovat, a podstoupí i hormonální léčbu. To už musí být motiv jako hrom.
Oni totiž trpí.
Brzobohatý netrpí, on se tím baví. Tím spíš, že mu to fakt jde.

Kromě této libůstky ( ber nebo nech být !) je to sympatický, inteligentní muž, který toho hodně umí. A mnoha ženám se líbí a obdivují ho. Rozhodně si nezaslouží být vláčen tou prolhanou a nemorální samožerkou.

bella.
08. 06. 2025 23:54

Jo,ženské sélebrity ho podporují, ale doma by ho asi nechtěly.
Je to divný mít doma takového chlapa.I když - ta jeho současná je taky spíš chlap.

Dianthos
08. 06. 2025 20:22

Pokud je s jeho nevyhraněnou sexuální orientací v pohodě jeho současná manželka, je to jejich věc. Ona zase vypadá jako "babochlap". Tak si zřejmě vyhovují.
Jenom to musí být kuriózní, pokud tedy po ní též vyžaduje sexuální hrátky s tímto "luzným" zjevem, že se ona vlastně miluje s napodobeninou Kuchařové. To by asi normální partnerka nedala.

fany22
09. 06. 2025 05:55

Minimálně sedm let byla Kuchařová s jeho sexuální orientací a výkony spokojena. První roky dokonce zveřejňovala zamilované ódy.
Nazývat Danielu babochlapem, proč? Je to půvabná, graciézní žena s krásnýma očima. Naopak dříve krásná Kuchařová teď už nic moc. Když tedy tolik rozebíráme vzhled.
Jinak drag beru jako zábavu, a nemyslím, že se tak upravuje na doma. A že by takhle zmalovaný lezl do postele, to vůbec ne.

hejhej
10. 06. 2025 09:33

Dianthos: Hloupé, nazývat p. Danielou babochlapem. P. Daniela je krásná, chytrá žena.

donypan
08. 06. 2025 16:24

Ani se Taťáně nedivím,že s takovým pošahancem nechce mít nic společnýho.Zajímalo by mě co má mezi nohama a na jaký chodí záchd.

Milan Šmid
08. 06. 2025 12:06

Chudaček je proti otci obyčejný arogantní chudáček

René Hejma
08. 06. 2025 10:20

Brzobohatý je ubožák , který ani není schopný udělat své ženě dítě .To co dělá jako Tiffany je karikatura ženy , nemá to s uměním nic společného. Je to prostě úchylka , která se líbí akorát úchylům !.

bella.
08. 06. 2025 23:59

René Hejma
---------------

Není to ubožák, v podstatě dosáhle větší mety, než cuchta Kuchařová, který umetal cestu pražský radní z Magistrátu , prodavačka bot , snad už střední dodělala.Rozkydlá pomlouvačná blbka, které normální chlap mající sebezáchovnej pud dítě neudělá.
V tomhle měl Brzobohatý jasno, nehledě na to, že Kuchařka dítě léta nechtěla.
Udělat dítě umí každý blbec, drahý René Hejmo ! A není to kritérium pro schopného chlapa!!!

René Hejma
10. 06. 2025 12:26

Brzobohatý neudělal dítě žádné ze svých tří žen a s tou poslední Písařovicovou je už pár let a taky žádné jeho dítě nečeká i když po svatbě vyhlašoval, že ona bude skvělou matkou jeho dětí !
A označovat Brzobohatého jako chlapa je taky zavádějící , je to případ pro psychiatry a sexuology !

jity
10. 06. 2025 12:56

Máte pravdu, vždyť měla Kuchařová radního, potom se chlubila, že měla v USA někoho a nic. Souhlasím, že začíná být rozkydlá. Udělat dítě každý bohužel nezvládne jsou jistá zdravotní omezení. Chlapi mají dnes problémy se spermiemi.

ELLA Průšová
11. 06. 2025 00:06

bella. proč jste tak zlá, co vám Kuchařová udělala, není rozkydlá,ani blbka! Je to velmi vzdělaná žena, na rozdíl od Brzobohatého a vy se styďte! Vy asi děti nemáte žádné, nějakej blbec vám přeci nebude dělat děti, ale že jste odpuzující vy, to si neuvědomujete?
Která žena by chtěla mít doma chlapa, co si lakuje nehty, pudruje tvář a obléká dámské šaty?Možná vy!

jity
11. 06. 2025 10:16

Jenomže ji to začalo vadit až když se chtěl rozvést. Proč si ho takového brala, proč tak trvala na manželství. Paní Kuchařová mi sympatická neni, ale přeji jí v životě štěstí a zdraví. Viděla jsem ji v jednom pořadu kde rozšířená byla, málem jsem ji nepoznala, ale pořád neni ošklivá jistě se chlapům líbí.

Uživatel_5457057
08. 06. 2025 07:34

Hrůza ..... cvok, cvok, cvok. Ještě že se toho nedožil jeho otec!!!!!!!

milan59
08. 06. 2025 08:26

Asi jste nepochopil,že to byla divadelní derniera !!

Dianthos
08. 06. 2025 20:17

To je úplně jedno, při jaké příležitosti se opět objevil coby Rich Bich v bulváru. Jak často se převtěluje do svého druhého já, karikatury své bývalé manželky, to ví jen on.

Zdenka Kucerova
07. 06. 2025 17:04

Toho bych chtěla určitě doma musí to být opravdu kraaasne milování

faaanda
07. 06. 2025 14:56

Kristepane. A jeho otec byl tak přitažlivý charismatický mužský.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.