Kauza jako z hororového filmu se odehrála na pražské veterinární klinice Jaggy. Recepční si měla domů tajně odnášet čumáčky mrtvých pejsků. Nikdo o tom neměl ani tušení.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ale jistěže ubližovala i živým zvířátkům!!!
Koncem ledna t. r. jí její veterinář doporučil hospitalizaci dvouleté kočičky na této klinice. Podezření na prasklou průdušnici, dop. okamžitá operace nebo eutanazie. Zde jí bylo sděleno, že se to neoperuje, sroste to samo, ale prý jí musí pozorovat. Po všech možných vyšetřeních se tato Dg. nepotvrdila, kočička měla pouze rýmu. Po týdnu byla propuštěna domů.
V domácím prostředí okamžitě začala žrát. Jevila známky vystresovanosti, vyhladovění a dokonce měla ustřižené tři vousky!!! A kdo ví, co jí ta zrůda recepční ještě neudělala, mohla jí třeba i něco píchnout.
Toto jim volala, hovořila s některou z recepčních, že tam mají psychopata. Vedoucího šéfa
p. Nováka k telefonu, bohužel, nedostala. Proto napsala na tuto kliniku ještě e-mail s přiloženou fotografií kočičky.
Jelikož za tuto hospitalizaci musela zaplatit 61 315,- Kč, uhradila pouze část nákladů. Na zbytek žádala splátkový kalendář, což jí nebylo umožněno.
Klinika vůbec nereagovala a rovnou celou věc předala k rukám právníkovi.
Kamarádka je známá svou velikou láskou ke kočičkám. Celý život věnuje jen jim, jejich záchraně a péči o ně. Sama jich má doma 16 a vzorně se o ně stará. Všichni jsou samozřejmě nalezenci. Tuto kočičku, o které píši, spolu se svou sestřičkou našla u lesa odložené v promočené papírové krabici jako malinká asi třítýdenní koťátka.
Já kliniku osobně neznám, ale z její zkušenosti a ostatních komentářů je mi opravdu zle!!!
Sama mám desetiletého kocourka a představa že by se s ním něco tak strašlivého mělo dít po smrti...😭😭