Snad ani sám první český Bachelor Jan Solfronk (30) si nedělal iluze, že když přijme pozvání do podcastu Agáta a Ornella, půjde o příjemnou konverzaci o životě. Nakonec ale inkasoval rány tvrdší, než si možná dokázal představit. Co začalo jako přátelský pokec, se v dalším díle změnilo v pořádnou popravu jeho televizního působení. Hanychová s Koktovou se do něj pustily s vervou, která by zničila i ostřílenějšího televizního mazáka!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No tuhle trapárnu jsem tedy fakt nesledovala, jen co jsem zahlídla v ukázkách, ale proč proboha ten chlap šel na nějaký pokec k těmhle dvěma nebetyčným krá... ??? Nepochopila jsem proč se měl potřebu přihlašet do takový ubohý šou a pak ještě se nechat urážet dvouma opelichanýma košťatama!!! Tyhle dvě zlatokopky jsou opravdu ty pravý, který můžou urážet!! Chlape ty si asi vážně ztratil rozum!! Necat se urážet koštětem, který má tři fakany každý s jiným chlapem a druhá která má doma dědka
Ty dvě důležitý kr.vy by měly spíš řešit ty svoje hemty, co vypouští do bulváru, a přestat si hrát na něco co nejsou.Propálený jsou obě...,jedna uhnala starýho fotra,a ta druhá rekordmanka se pyšní zástupem tatínků !!