Italský kuchař Riccardo (55): Byl jsem malý nenasyta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Italský kuchař Riccardo (55): Byl jsem malý nenasyta!

Pochází ze srdce Itálie, regionu Marche. Po devítiletém pobytu ve Velké Británii, kde se stal výkonným šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, se přesunul do srdce Evropy, do Prahy. I zde byl Riccardo Lucque (55) nejprve šéfkuchařem v restauraci Square, pak se ale rozhodl založit vlastní podnik. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina, bistra La Bottega a škola vaření Laboratorio. Nejmladším podnikem je Farina, kde mohou návštěvníci ochutnat to nejlepší z italské kuchyně. Jak se Riccardo dostal k vaření? Proč zakotvil právě u nás? A v čem tkví tajemství jeho úspěchu?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.