Hrušková povidla podle Martiny Krumphanslové... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Hrušková povidla podle Martiny Krumphanslové...

Sklidili jste hrušky a přemýšlíte, co s nimi udělat? Skvělým tipem jsou povidla. Tato pochoutka je známá už od starověku, první záznamy o výrobě povidel pocházejí z Egypta a Mezopotámie.  V Evropě se povidla stala populárními v průběhu středověku a dodnes patří k základům mnoha kuchyní. Hodí se totiž nejen do buchet a koláčů, ale výborně chuťově rezonují i se zrajícími sýry. Receptů je mnoho, tento je od designérky Martiny.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.