Standa Hložek zažil před sedmdesátkou šok: Koupila si ho fanynka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 29. května 2025

Svátek slaví Maxmilián, zítra Ferdinand

Standa Hložek zažil před sedmdesátkou šok: Koupila si ho fanynka!

Zažil pocit hollywoodské hvězdy. Standu Hložka (69) si objednala jen pro sebe a své kamarádky restaurátorka z Bratislavy. „Nekoupila si lístek na koncert do Lucerny, který je už za měsíc. Koupila si mě i mou kapelu S. H. Band,“ prozradil deníku Aha! zpěvák.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BUREŠ MARTIN
18. 05. 2025 11:20

PÁRAL DAVID
08. 05. 2025 18:27

Jste majitelem firmy nebo jednotlivcem, který potřebuje flexibilní úvěrové řešení bez byrokracie tradičních bank? Jsem soukromý investor, který nabízí osobní finanční prostředky k půjčkám – nejsem přidružen k žádné bance ani finanční instituci.

✅ Žádné zpoždění při registraci
✅ Rychlé schválení a rychlé vyplacení
✅ Možnost flexibilních podmínek a konsolidace úvěrů
✅ Žádná zbytečná byrokracie ani úvěrová diskriminace

Ať už hledáte financování pro rozvoj svého podnikání, pokrytí neočekávaných výdajů nebo konsolidaci stávajících dluhů, nabízím vám jednoduchý a praktický proces. Každá žádost je posuzována osobně a důvěrně a skutečné financování je nabízeno za rozumných a transparentních podmínek.

Pokud hledáte seriózní a solidní ujednání se skutečným soukromým věřitelem, neváhejte se na mě kdykoli obrátit – jsem k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu s dotazy:

📧 Kontakt: paral­david­680@gm­ail.com

Vaníček Pavel
08. 05. 2025 13:04

Požádejte o osobní, podnikatelský nebo víceúčelový úvěr a nabízíme také úvěry na nemovitosti. Nabízíme půjčku s nízkou úrokovou sazbou 4%. Pokud potřebujete více informací a chcete od nás získat půjčku, odpovězte nyní na svou skutečnou e-mailovou adresu, abyste získali více informací o našich úvěrových programech E-mail: pavel­vani­cek43@­gmail­.com

Jafar Abudan
26. 03. 2025 21:32

Skvělá zpráva!
Máte možnost zajistit si půjčku ve výši 5 000 USD a 100 milionů USD
S Farhan Aziz Finance se můžete kvalifikovat pro osobní půjčku a mít ji uloženou na svém účtu již následující pracovní den.
Gratulace! Začněte ZDE
Zvažují se všechny typy kreditů.
Kontaktní e-mail: aziz­fina­id247@­gmail­.com
Whats-app nás na +916909091440

suzyspencerhealthsevice
05. 03. 2025 17:08

Are You Looking For Abortion Pills?
Buy Online mtpk­its,T­elegra­m/What­sApp +237­652602­813,+1­567343­0615/
http­s://t­.me/Com­prar­miso­pros­tol
mtpkits with both mifepristone and misoprostol with both 200mg and 200mcg
with to 12weeks of pregnancy effective termination help of
unwanted kits..takin within 24 to 30 hours if takin alongside
with a 200mg.. ..mife..this process is called.... (non surgical ABORTION)..
since its been done singly. commonly ask questions..where to buy your
abortionpills, cytotec for sale,abortion clinics near me, safe abortion
pills,cytotec price, mifepristone for sale,mifegest kit and mifegyne
from mifepristone.and cyprostol mibetec arthrotec from cytotec
misoprostol this includes mifegest.. mifepack..mifegyne mifeprex..
all with the combination of the mifepristone also known as
RU-486; RU-38486; ZK-98296; 11β--17α-(1-propynyl)
estra-4,9-dien-17β-ol-3-one NOTE: Women are requested
and advised to consume the ABORTION PILL, MTP kit before completion
of their 10 weeks pregnancy period. we do both local and international
..shipping with over 2 to 3 days shipping ......call or whtasapp our service
numbers for more information.. +15673430615.. what­sApp­..+2­376562­45144//
{ CYTOTEC ABORTION PILLS IN BUCHAREST ROMANIA, MIFEPRISTONE
200MG PILLS IN ROMANIA
Misoprostol Tablet For Sell In Zagreb And Split Croatia,
Cytotec Price In Croatia,
Buy Mifepristone 200Mg Pills In Sesvete Karlovac Varazdin,
Stenjevec, Sibeni, Centar,
Sisak, Cytotec Price In Velika Gorica And Vinkovci Craotia
CYTOTEC FOR SALE IN VENICE ITALY CYTOTEC
Where To Buy Cytotec Pills In Rome Italy?
FOR SALE IN HAMBURG GERMANY,
200Mcg Cytotec Pills In Dortmund Germany,
Abortion Healthcare In Germany,
Cytotec cost price in frankfurt Germany,
pregnancy tablet for sell in Germany,
Buy Mifegyne Pills In Germany,
CYTOTEC FOR SALE IN BARCELONA SPAIN,
200Mcg Cytotec Pills In Alicante Spain,
Abortion Clinics In Spain,
Cytotec Pills For Foriegners,
Mifep

DANIELOVÁ ANDREA
27. 02. 2025 00:29

DANIELOVÁ ANDREA
27. 02. 2025 00:29

Půjčka na splacení dluhu nebo zaplacení účtů nebo zahájení nového podnikání? Půjčka na financování vašeho projektu? Nabízím zajištěné úvěrové služby v libovolné výši s úrokovou sazbou 3 až 4 %. O půjčku můžete žádat od 20 000 Kč do 25 000 000 Kč. Moje půjčky jsou rychlé a snadné. Zaručuji rychlé a profesionální jednání. Pro více informací mě prosím kontaktujte na E-mail: dani­elova­andre­a507@g­mail­.com

Sarsan Michael
13. 02. 2025 17:06

Jaké máte obavy z nesplacených dluhů? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; a mnoho věcí, které vás trápí. Jsem soukromý věřitel a mám silný kapitál na nabízení krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, které pomáhají překonat různé finanční starosti, poskytují finanční úlevu každému, kdo má dluhy nebo chce začít podnikat, a mnoho dalších projektů. , jako jsou zaměstnanci, důchodci, podnikatelé, zákazníci v situaci platební neschopnosti. nejsem banka. Jsou to moje vlastní peníze, které půjčím komukoliv velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o půjčku od skutečného soukromého investora. Stačí poslat e-mailovou žádost a můžete získat půjčku rychle a snadno. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: sarsan­micha­el@gma­il.com

Christian WILHELM KAST
28. 01. 2025 13:34

Christian WILHELM KAST
28. 01. 2025 13:35

Christian WILHELM KAST
28. 01. 2025 13:34

Christian WILHELM KAST
28. 01. 2025 13:30

Christian WILHELM KAST
28. 01. 2025 13:30

Profesionální bankéř a v současné době aktivní v oblasti mikro a makro úvěrů mám poměrně značný kapitál, který bych rád zpřístupnil všem seriózním a čestným lidem, kteří chtějí získat půjčku mezi 1000 a 500 000 EUR. Budete potřebovat naléhavě vyrovnat dluh, založit svůj podnik nebo investovat do nemovitostí, kontaktujte mě, abyste získali svůj úvěr maximálně do 48 hodin, abyste své sny proměnili ve skutečnost. Pro další vysvětlení mě prosím kontaktujte: kast­.chris­tian­wilhel­m@gma­il.com

fiurasek martin
26. 01. 2025 02:33

Dobrý den, na mnoha místech jste byli podvedeni a tentokrát hledáte čestného člověka, který by odtud získal vaši půjčku, toto je to pravé místo, kde nabízíme půjčku pouze čestným lidem, naše půjčka se pohybuje od 10 000 Kč do 2 000 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou po dobu (1 až 400) měsíců, pokud máte zájem, napište výši půjčky, kterou potřebujete, dobu trvání a kontaktujte e-mail pro získání půjčky velmi rychle na email: fiura­sekmar­tin8@s­eznam­.cz

STANÉK MICHAL
28. 12. 2024 09:37

Jsem soukromý investor, který své peníze půjčuje opravdu všem bez rozdílu. Není to ani nebankovní společnost, ani banka. Jsou to opravdu moje peníze, které mohu nabídnout za velmi rozumných podmínek. Registrace nebo vymáhání by neměly být překážkou. I s těmito skutečnostmi vás mohu schválit. Jednoduchá organizace, rychlá výplata, konsolidace půjček, žádné zbytečné diskuze. Pokud máte zájem o solidní obchod se skutečným soukromým investorem, neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně.: stanek­michal­573@gm­ail.com

Michaela Rojickova
03. 09. 2024 00:48

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Michaela Rojickova

Michaela Rojickova

Michaela Rojickova

Michaela Rojickova
03. 09. 2024 00:40

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.