Jela si do Belgie vyrazit z kopýtka, do rodného kraje se ale vrátila s pořádnou ostudou. Video-sestřih Taťány Kuchařové (36) z akce pro fanoušky elektronické hudby Tomorrowland, o který se podělila na Instagramu, vyvolal bouřlivé ohlasy. Před ostrou kritikou Táňu nezachránily ani její rozličné taneční kreace. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
On se nestyděl vstoupit do svazku manželského, přesto že o sobě ví, že je ***? Sám se tím chlubil, on už neví, jak na sebe upoutat pozornost! Mít doma manžela, s mašlí ve vlasech, s vlnou umaštěnou, nalakovanými nehty a ještě to dávat na odiv, že to tak má rád, tak uteču hned ten den! Neurážejte jí nebo vám by to nevadilo? Kdo ví, čeho on je ještě schopen, mamánek! Převlékat se za ženu, to už musel dělat hodně dlouho! Prasák namyšlenej, ošklivej!
Co je na tom,že Kuchařová řekla co je v nějakým církevním blábolu ? Spousta lidí si myslí totéž co ona.Stač í se podívat jak se chová v Inkognitu a jak nepřirozeně se směje Daniela.Jako na povel.Ať si nechá (on) spravit ten obrácený předkus.
Co jí chcete vyčítat? Je mladá a krásná, má za sebou nevydařené manželství s člověkem, který pořád neví, jestli je kočka nebo pes. Cestuje po světě a baví se. Nemusí se nikomu zpovídat....
Ondřej je sice dobrý hudebník a má i hezký hlas, ale jinak "je divnej". Písařovicovou jsem měla za inteligentní holku a je mi líto, že spadla do pasti!! 😢😢
korytn. omlouvám se, ale co, ten dobrý, hudebník složil? Jen dokáže zpra-s-it hezkou písničku i film, když ho posedne skládání! Ať jde skládat uhlí, bude to pro všechny užitečnější! A zpěv, dívala jsem se na vzpomínkový pořad K. Gotta, co on dokázal udělat s krásnou Gotovou písničkou, Kávu si osladím, vypadal při zpěvu, že má tanec SV. Víta! , už se rozhodl, jestli je žena nebo muž? On umí jen dělat chytrýho a všude taky se vnutí! Nechte Táňu na pokoji, je to hezká a chytrá žena!