Borhyová totálně bez výčitek: Já se k tomu nemám problém přiznat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Borhyová totálně bez výčitek: Já se k tomu nemám problém přiznat

Šestačtyřicetiletá kolegyně Reye Korantenga (49) může mlsat ve velkém a přesto je štíhlá jako laňka. Jak to ta Lucie Borhyová jenom dělá?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jaruška Hynková
21. 06. 2024 19:28

Vždycky si říkám, že ta její vizáž je strašná ty blond nastavovane vlasy už by mohly být kratší, je jako přestárlá barbina, nemám ráda zprávy s ní, neumí mluvit, pusu má od ucha k uchu a s tou levou rukou co dělá, je děs

Dita Jandíková
21. 06. 2024 16:02

Jako v tom věku, po dvouch dětech??? Vypadá skvěle. Jak by měla vypadat??? Vychrtliny nejsou dávno v moderní!!! Žena má mít křivky a trochu ***, bříško a prsa. Milé dámy a to je velikost 44!!

beladona
21. 06. 2024 20:59

Dita Jandíková
-----------------
Fakt nevím kdo cpe šrouby do hlav ženským, že po dětech mohou být rozteklé.
Normální ženská neřeší váhu a tím spíš rychle zhubne.Holt je to o tom, lítat kolem dítěte, fakt se mu /jim věnovat, uvařit, uklízet , lítat s nimi na kroužky a občas jít do fitka.Normání ženská na mateřské a ani po ní nedřepí u Mekáče, nezírá na Růžovku a ZOO a nemá před sebou pekáč buchet.
I po dětech je normální, když je ženská normální, proboha!!!
Ale Borhyová to má jinak !

beladona
21. 06. 2024 15:43

Vážení, kdysi označila svou velikost na 36 , záleží asi z jaké značky , a protože velikost 34-36 mám, mohu říct, že ona je oplácaná, její lejtka. paže nad lokty , to je dost síla a teď už má i břicho.Do takové velikosti se nevleze-. Kecá - sáček bonbonů si dá 1 x za měsíc a jde to vylítat.Všechny tyhle hvězdy dělají, že jsou " od přírody ", ale nejsou,ona i jako mladá byla oplácaná.
Včera jsem ji viděla v TV, kterou jinak nesleduji.Měla ty svoje žluté zahuštěné vlasy hozené dopředu a vypadala , jak Pučálkovic Amina.
Nova by mohla obrodit její vizáž, dyť je celá Marfuša!!!!!!!!! A ustříhnout ty lokny 50 leté kolotočářky

Pepan Zdepa
21. 06. 2024 15:30

Není štíhlá ani omylem - je to normální machna - prasnice tlustá

Uživatel_973012
21. 06. 2024 14:12

A co nám je po tom? Ať raději zmizí z obrazovky.

stoura
24. 06. 2024 05:52

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.