Za zbití Ukrajinek před soudem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 25. května 2025

Svátek slaví Viola, zítra Filip

Za zbití Ukrajinek před soudem!

Kolotočáře Zdeňka H. (49) soudí za zmlácení dvou Ukrajinek (35, 45) loni v létě na pouti v Plasích na severu Plzeňska. Za ublížení na zdraví mu hrozí až pět let vězení. Muž vinu ale odmítá.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

beladona
21. 06. 2024 09:00

Celkem logické je a sebezáchovný pud tak reaguje, že pokud jsem ohrožen, utíkám.Od toho mám zvýšený adrenalin, abych to zvládl!
Pokud je někdo chlastem na šrot , pak sebezáchova nefunguje.Ale, protože zde už máme jisté zkušenosti s Ukrajincemi a Ukrajinkami , kteří poté co si přišli do Česka nárokovat péči, empatie a dotace ,protože přece jsou váleční ( ze 70 % ale nikoli a utekli za lepším, jak mi sami říkají !!! ) , pak bych být soudcem přihlédla hlavně k tomu, že za kolotočáře a jeho bezúhonnost se postavila i vesnice, kde žije. A u Ukrajinek bych zkontrolovala oblast, z které sem přišly a dala jim ultimátum, podmínku, jinak deportace domů.
Jasně, že mlátit někoho jen tak není OK.Ale otázka je taky za jaké situace to vzniklo
Ukrajinci jsou zcela jiná mentalita a omlouvat je za jejich přečiny proti řádnému a EVROPSKÉMU soužití je absurdní, byť se Fiala snaží věci bagatelizovat.
V podstatě je mi líto kolotočáře, vůbec ne dvou ožralých Ukrajinek. Drzost UA zažívám často po Praze , protože vědí, že jsou " hájení. " Frustrace Čechů není jen z toho, kam to 5koalice " dotáhla " ekonomicky, ale i mj. v pocitu, že se tady měří dvojím metrem, protože " pravdy " Fialy , potažmo " Mirky " Němcové - opěrného sloupu Česka dělají z občanů vazaly.
-----------------------------------------------------

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.