Pokud politici neschválí zvýšení koncesionářských poplatků, Česká televize (ČT) v příštím roce propustí zhruba 350 lidí. Včera to řekl šéf veřejnoprávního média Jan Souček (49). A také vyhrožuje, že omezí premiérovou tvorbu o více než třetinu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ten magor se zvýšením poplatků , kde má ještě navíc peníze z reklam ( pod podvodným názvem sponzor pořadu) uvádí, že 16 let se poplatek nezvyšoval, ale nejméně 30 let se nic nového nevysílá, mimo trapných politických debat a nějakých ubohých pořadů o vaření. Ať zablokují ČT a platí jen ti, co se na ten paskvil dívají.
Který JuDr. podá na tohoto zm*etka žalobu za kur*prznění češtiny,za všechny případy hanobení právně chráněných jmen,za naprosto šílené porušování pravidel gramatiky,pravopisu a spisovné řeči? Za co tohle bere "plat" ? Obávám se že koncese nemají krýt nenažranost soudruha generálního.
České televize už dávno není televize veřejné služby. Už si to drží její manažeři a politici uměle, aby se měli stále dobře. Z ČT, ČEZu, pošty a dalších nepotřebných institucí bych udělala právnickou společnost jako každou jinou. Vydělejte si na sebe sami, jako každý podnikatel. Nesouhlasím s tím, aby se platily poplatky plošně a povinně. Já a vlastně nikdo z mé rodiny a okolí se na ni už nedívá. Jak je možné, že dle zákona žijeme v demokratickém režimu a já si nemohu rozhodnout zda budu využívat či kupovat nějakou službu.
Bylo by lepší propustit ještě jednou tolik v čele s ředitelem! Za cca 300000 měsíčně toho ještě moc nepředvedl jenom si vybudoval kliku co jej tam drží!!!! Prostě Brno je líheň těch správných hochů!
Klidně tu vaši tvorbu omezte, mě dávno nezajímáte! Tendenční zpravodajství a mnoho let stejné ksichty, Moravec nedotknutelný... prostě přišlo z Brna další provládní "pometlo" a jede stejnou písničku! Ráda si nechám vypnout všechny vaše kanály! A je mi úplně jedno, kolik dalších darmožroutů na náš účet budete muset propustit!