Agáta Hanychová (39) prochází víc než náročným obdobím, nedávno absolvovala dva soudy - nejprve s Jakubem Prachařem (40) ohledně dcery Mii, a hned na to s Jaromírem Soukupem (55), kde se řešila Rozárka. Hned ze soudní síně spěchala za Kryšpínem, který se právě probouzel z narkózy po operaci nohy, do toho pečuje o domácnost a na plné obrítky se věnuje své influencerské činnosti. Ventil od všech starostí hledala u maminky, Veroniky Žilkové (62), se kterou při té příležitosti hned udělala "živák". Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Bella,proč do toho zatahujete děti?Proč se o nich vůbec vyjadřujete?Co vám ty děti udělaly?Jestli nějaký děti máte,jak by vám bylo kdyby se o vašich dětech psalo že jsou blbý a tlustý.
Novináři a jim podobní dopisovatelé by si měli dát pohov od Žilkový a Agáty.My bychom byli v blažený nevědomosti a bylo by dobře nám i jim.Ať si vedou život jakej chtěj,nikomu do toho nic není.Zle mezi lidma nedělaj ty dvě rodiny,ale novináři a díky nim pak lidí blijou ty své názory.Je to zbytečný,mně jsou obě ukradený včetně Soukupa,Prachaře,Stropnickýho,Dopity,prostě všech!!!
Už jsem se bála, že dnes nebudou žádné informace od této rodiny. Bohužel, není dne, aby bulvár nepřinesl zásadní informace. Jaromír Soukup možná jen chtěl vnést řád do této chaotické rodiny a najednou bylo vše špatně. Jeho dary jsou bezcenné, proto je nyní prodává. Když jsou tak bezcenné, tak je měla vrátit. Měl být na pozoru, když se tak snažila ho sbalit. Věděla jsem, jak to dopadne.
Hloupá Hanychvá si vzala vzor ze své matky - více dětí s jinými otci. Žilková, na rozdíl od blbky Agáty alespoň měla povolání, které ji uživilo, Agáta mimo cpaní stupidních informaci do bulváru neumí nic - vlastně - umí střídat chlapy.
Z Hanychové musí mít v nemocnici radost.Blbka !!!!!
Matka Žíla je další blbka.
Holky, tak jste se měly nechat vykastrovat.
Hanychová si chtěla pojistit miliardáře a třetí dítě mít vůbec nemusela.Nestíhala ani ty dvě. Motá se pořád na soc. sítích, děti jsou hloupé, doma má bordel a jídlo si nechává dovážet.Dopita ml. je tlustý dítě, asi tak jak od její kámošky Ornely ( taky mentální tma ) Quentin.Kdyby pořádně mateřskou a rodičovskou věnovaly dětem, bylo by to jiný.Jejich sem tam hektická péče, jinak volná výchova je asi tak, že chudák Prachař a Soukup.Z dětí jim Hanychová vytvoří to co má kolem sebe : tj. druhou Kordulu, anebo udrbanýho druhýho bráchu Navrátila ( nevím, jestli je to Cyril, mám v jejich jménech binec).
Mimochodem, Kordula hysterka nevím co tak dře a učí se.Dělá učiliště v Chuchli, tam stačí, že jezdí koně a sem tam něco kolem.
Nedělj, matko Žilková z Kordulky studentku!Je blbá, doslova blbá.