Děsivé odhalení po smrti Postlerové: Noční můra pro rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 29. května 2025

Svátek slaví Maxmilián, zítra Ferdinand

Děsivé odhalení po smrti Postlerové: Noční můra pro rodinu

Pozůstalí po náhle zesnulé herečce Simoně Postlerové (†59) čelí ohromné výzvě. Kromě vážně nemocného syna Damiána (30), kterému je potřeba poskytnout péči, která bude odpovídat rozsahu jeho postižení, je potřeba vypořádat i dluhy. Ty se budou dělit mezi něj a dceru Janu Magdalénu (32). 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fany22
15. 05. 2024 18:12

O dluhy se starat nemusejí, pokud odmítnou dědictví. Pokud nepřijmou aktiva, netýkají se jich ani pasiva. A pozůstalý majetek, podle toho, co se píše, pravděpodobně ani žádný není, takže to jsou zbytečné spekulace.
Co může být problém, je zabezpečení péče o toho chlapce, ale vzhledem k tomu, že paní Simona měla mnoho svých aktivit, řešili to nějak přece i dřív.
Sice neplatí, že co herec, to těžký milionář, jak by taky mohlo, ale platy herců v divadle se odvíjejí od praxe, a odpovídají tabulkovým platům odborných referentů, ekonomů apod. Navíc herci k tomu mají přivýdělek např. v dabingu.
Takže na příjmové straně ten problém asi nebyl.
Jinak paní Simony je mi taky moc líto.

Slavka2
14. 05. 2024 08:34

Plat herců v divadle je malý, a proto hrají ve filmech, vystupují v reklamách atd...Pokud se starala o nemocného syna, tak moc prostoru ke hraní ve filmech neměla a v reklamách už vůbec ne. Pozůstalí mohou dědictví odmítnout. Jinak nesuďte, pokud neznáte situaci. Víc jako dědictví mě zajímá její smrt, odešla ještě mladá, krásná a já jsem její odchod oplakala

alusinek
13. 05. 2024 19:02

Je to zvláštní,že někteří lidé za života nepřemýšlejí a trochu nešetří.Neví nikdo,co se může stát.Neměla snad,tak špatný plat

AHel
13. 05. 2024 12:42

Takových žen, které s dětmi zůstaly samy je a nezadlužily se!!!! Dědictví můžete odmítnout...Herečka se chovala velmi nezodpovědně, to zírám.

Janka Murka
13. 05. 2024 12:50

a tolko sa ich zadlzilo! Nevies, co v zivote riesila, tak nesud

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.