Na chatu a do přírody: Žebra na grilu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 22. května 2025

Svátek slaví Emil, zítra Vladimír

Na chatu a do přírody: Žebra na grilu

POTŘEBUJETE: 1,2 kg žeber NA MARINÁDU: 1 balení kořenicí směsi Podravka Natur grill classic 2 lžíce citronové šťávy 1 lžíci sójové omáčky 1-2 lžičky Podravka Ajvaru ostrého 50 ml červeného vína 50 ml oleje
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.