Je to pár týdnů, co Adela Vinczeová (42) naskočila do nové role. Jak ale sama přiznala, mateřství jí obrátilo život vzhůru nohama. Dosavadní priority musely jít stranou...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
...že se nestydí o tom vůbec psát, mám neteř ta má 4 děti, v životě jsem od ni neslyšela jediné slovo, že nestíhá. Tak buď se starám o miminko a nebo pracuji, oboje asi jde, ale okrádáte jedno i druhé. Děti rostou rychle, vyplatí se jim být v ranném dětství hoooodně nablízku, určitě má peníze i na chůvy, proč do toho motat rodiče, ty už děti vychovaly, mají jen jezdit s kočárkem a pak vrátit a jít si po svých. Zodpovědnost nesou rodiče. Jak mám paní Adelu ráda, tak jsem zklamaná jejím vyjádřením, všechny chtějí miminka a pak kńučí, že to je na ně moc. Co čekaly....divná sorta ten show busines
Fandím Adele, je fajn baba, se super smyslem pro humor. Mam ji ráda i jako moderátorkou. Ať se jí daří. A ať si užívá miminka, je to super, těší mě, že se ji daří a že je šťastná.
Nepotratila kdysi? Říkala, že jí to nevadí. A najednou adoptované mimi? Chudinka, nemá čas na sebe. Všechny "obyčejné" ženy zvládnou i víc dětí a panička chudinka fňuká.