Jak to jen dělají... Proč je maso v Polsku 3x levnější?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak to jen dělají... Proč je maso v Polsku 3x levnější?!

Od nuly vybudoval za 31 let soukromník Jiří Kejř (55) z Chomutovska rodinný zemědělský podnik. Zatímco živočišnou výrobu skotu nyní rozšiřuje, ruší chov vepřů! Na polskou cenu 39 korun za kilogram kýty v obchodě, i kvůli jiným problémům, prostě nemá...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hillaarkaa
11. 02. 2022 17:16

Smutné,že člověk musí utrácet českou korunu za hranicemi,kde je líp..Jsme tu jen smetištěm a montovnou s otroky

-bello-
11. 02. 2022 00:23

Poláci neuznávají normy, jsou jim u paty! A přitom EU normy jsou úsměvné co do kvality potravin a hyg. kontrolu. A že EU neuznala normy Česka a byly pro ni příliš přísné (pozůstatek po minulém režimu, který naši hygienici bránili ) tak Češi vybojovali urputným bojem ozn. zemi původu suroviny a zemi výroby . A já ze zásady nekupuji " vyrobeno v EU", v "Moldávii " , "Polsku " apod.To nechávám našim východním spoluobčanům, těm je země původu fuk, hlavně když toho je hodně !
Poláci hnojí lidskými fekáliemi , což je zakázané, (hlavně saláty jsou pak chutné, a co teprv kedlubničky a kravky na pastvě ) a servírují maso narvané ATB , sem tam se jim pomnoží salmonela a blbci Češi pro pár korun ...
Nikdy bych od Poláků nekoupila ani vajíčko, kdy mimochodem slepice trpí narvané v drátěných klecích protože i kvůli Polsku , vejce mají levná a zákaz se protahuje!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.