Bujným ženským zbraním nedokázal odolat herec a moderátor Jakub Prachař (37). Po rozchodech s Agátou Prachařovou (35) a s modelkou Denisou Dvořákovou (29) je opět singl a tak se rád nechá svádět. Nutno dodat, že tahle prsa mu opravdu padla do oka!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
to : Ewwa
nesleduju Prachaře, jak moc schopný/neschopný herec je, pro mě schopně zabodoval, že z rodiny Žilkové zdrhnul co nejdál A to i přes to, že mohl užívat výhody této (kristepane!!! ) diplomatické ( rozeřvané ) rodiny.
A Bohdalová má u mě útrum od dob velebení Ivany Gottové , pečovatelky a dle Bohdalky "medicínsky vzdělané " ženy.A neškrtne si u mě tuplem za událost na pohřbu, kdy vlastní neodpustitelnou netaktnost sváděla na " zápal plic"
A nezavadím o ní ani potřetí a to za to, že se sama soudila kvůli STB a Gott, který vrkal blahem u Husáka a předtím podepsal Antichartu a veřejně blábolil byl Bohdalkou omluven.Ta baba neví už, která bije a to mě nebaví!
Diana M. je príťažlivá, pôsobí sviežo, mladistvo. Na prvý pohľad vidno, že tí dvaja majú k sebe blízko. Jakub P. sa s ňou cíti úplne v pohode, o čom hovorí jeho spokojná jemná tvárička. Myslím ale, že jej viac pristanú tie dymovo-striebristé šaty na poslednej foto 39. Majú tiež lepší strih k postave a sú decentnejšie. Cyklámenové šaty - farebne výraznejšie, pekná farba. No až moc rozšírený uvolnený výstrih. Akoby pripravený na spadnutie, stačí malý posun do strán.. Pohľad naň bol iste práve preto zaujímavý pre Jakuba i ďalších prítomných mužov. A tie "trenýrky" - je zrejme "in" ukazovať ich aj s nahými nohami pod šatami. Keby bolo "in" chodiť vonku s trenkami a hore bez - väčšina dnešných celebritných krásavic by asi nemala ani s tým žiaden problém. "Nedělám nic špatného, je to jen o oblečení.." Jasné - o čom by to ešte malo byť ? Snáď nie o nejakom rajcovaní ? To by predsa žiadnu ani vo sne nenapadlo, niekoho rajcovať nahotou ! Chápem snahu byť príťažlivá, normálna potreba. Ale všetko s mierou. Lebo nakoniec raz ňadrá celé vypadnú z výstrihu a bude ďalší faux pas na svete.
Ta ženská je v menopauze a snaží se zůstat mladá.Jenže to neumí a mrckuje.
Deniska Mórová je padesátiletá kopretinka .Neví, že její prsa jsou povadlá, vypadá trapně a když na fotkách ukáže pod sukní i ty " trenýrky " řadí se ihned do "lowcost " matroše a la Gregorová a další.
Snad Prachař rozpozná, že by s touhle spadl z bláta do louže