Hrůzný zážitek z mládí přiznala představitelka Markéty Lazarové ve stejnojmenném filmu – Magda Vášáryová (66). V drsné scéně je totiž znásilněna vilným loupežníkem.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
araat
jako to, že nevidět? dyť ty mi přece pirátsky rabuješ v noťasu a vidíš moje fotky v něm, říkáš.
Tak uznej, že jsem moc hezká ženská , dyť mě vidíš, ne? KUK, ar. jdu pryč a budu hodně pozdě.To víš, mám bohatý život
ararat , ještě ti posílám toto, je to seriózní časopis , nepleť se, ale zrovna tohle se ti hodí.Než přijdu trénuj !
V tvém případě už sex nevylepšíš, ale možná pánevní dno a odhodíš konečně pampersky
(- a já tu už nejsem, neděkuj )http://www.today.com/health/4-workout-moves-will-enhance-your-sex-life-1D80434572?cid=eml_thl_20150120.
šeredná ženská, kdo na to mohl vylézt? Byla protekční a tvrdí, že filmovat nechtěla! stejná lež, jako, když šla dělat velvyslankyni do Vídně a tvrdila, že zná asi deset jazyků, ale na němčinu musela mít tlumočníka! Že se té šeredě stále chce tak lhát! Neukazujte nám jí, je nechutná !
Ona ani neznala protokol, dress code jí nic neříkal Pořádala jako velvyslankyně ve Vídni recepci a přišla tam v průhledných šatech, kde vystavovala jasně a zřetelně prsa.Vytřeštěné oči diplomatů spolu s touhle kr..vou obletěly svět a v US způsobila poprask .Ne prsama, blbostí!
Jako velvyslankyně naprosto selhala.Taky lhala ohledně toho kolik jazyků umí.Prý plynně německy, ale tam potřebovala tlumočníka atd atd