Jaroslav Kopáček se ujal štěněte, které mělo zmrznout, teď říká: Za Kejsi jsem vděčný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jaroslav Kopáček se ujal štěněte, které mělo zmrznout, teď říká: Za Kejsi jsem vděčný

Kejsi a její čtyři sourozence vyhodil bývalý majitel na mráz poblíž Litoměřic. Tyhle trable už ale asi čtyřměsíční kříženka dogy a zřejmě labradora pustila z hlavy. Našla lásku a domov na Chomutovsku.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

cherrie8
04. 03. 2011 23:33

ahoj mamcorbk,
tak tohle je smutné čtení. Co na to říct? Snad se na mně nebudeš zlobit, když Ti napíšu, že Tě manžel asi nemá moc rád. Můj manžel taky nemá v lásce zvířata, ale když jsem dotáhla domů ztýranou a zuboženou kočičku, tak neřekl vůbec nic i když jsem na něm viděla jak mu to zvíře bylo proti srsti. A dneska je to jeho Beruška a dokonce mu v noci zahřívá nastupující plešku. Moc Ti držím palce, aby se Tvůj muž skamarádil s Tvým pejsánkem.

A ještě bych chtěla poděkovat panu Kopáčkovi, že se ujmul Dejsi. Dejsi je nádherná pesana

mamcarbk
04. 03. 2011 16:50

Také mám "nechtěného" pejska,tedy fenku. Vzala jsem jí domů,manželovi se nelíbí,nechce jí, ani po 8 měsících se nad ní neslitoval.Je to 2 letá kříženka pinče,má asi 5 kg.Manžel dělá,jako by to byl krokodýl.Je na ni zlý,je jediný,na koho malá vrčí.Máme dům se zahradou, měli bychom se tam za pár týdnů stěhovat.Nikdy jsem nechápala, že existují lidé tak necitelní. A bum-mám jednoho doma. Kdyby mu ta fenka něco brala, v něčem omezovala. Ani nevím, co mám dělat. Na malou jsem si zvykla, je to takové moje "vnouče".

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.