Dominika Gottová: Přišla o byt od Ivany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Dominika Gottová: Přišla o byt od Ivany!

Vypadalo to nadějně, že bude mít Dominika Gottová (46) bydlení v metropoli na první tři měsíce zdarma! Nabídku volné garsonky od jisté dámy jí poslala sama vdova po jejím tatínkovi Ivana Gottová (44). Jenže nejstarší dcera Karla Gotta (†80) ji promarnila.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jity
06. 03. 2020 12:57

Že Dominika nemá na nic talent, za to nemůže, ale proboha jedna ženská se neužíví. To musela všechno co dostala od otce rozfofrovat? Navíc mi přijde, že je psychicky nemocná, spíše než peníze by potřebovala léčbu.

rydlo
06. 03. 2020 11:58

hanainge- Kam ta chudinka praštěná chodí na ty bludy, nakonec se ještě dozvíme, že ona je matkou Dominiky a vdova po Gottovi! Když někdo upadne na hlavičku, většinou se to dá léčit, ale u některých jedinců jako je hanainge, následky přetrvávají! Její kydy jsou k smíchu i když by spíš potřebovala politovat.

hanainge
06. 03. 2020 11:36

Výše uvedený článek je částečně nesmysl, protože Ivana Macháčková vůbec nepomáhá Dominice Gottové a Dominika Gottová nikdy nedostala e-mail od Ivany Macháčkové. To je fakt a dále je fakt, že Dominika Gottová nemá nutno si nechat pomáhát od Ivany Macháčkové, která nemá právo se jmenovat „Gottová“, protože opravdu NENÍ manželkou Karla Gotta.

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha

AliAlice
06. 03. 2020 10:14

fortun....a s jakého důvodu by měla Ivana podporovat tuto osobu,která byla zvyklá jenom tahat peníze od otce,myslím,že dostala dost s tím svým vyžírkem...všechno rozfofrovali,a teď si myslí,že to půjde tak do nekonečna,a Ivana bude sypat...

rydlo
06. 03. 2020 09:42

fortun- Ale Dominika se o Gottovy peníze také nijak nezasloužila, jen z táty tahala s tím svým nemakačenkem peníze na bezpracný život! I kdyby jí Ivana nějaký ten byt, nebo dům koupila, stejně by ho zase prodala a zase by neměla kde bydlet. Vždyť Dominika s mámou měla byt v Praze, nemusely ho prodávat a teď by měla kde bydlet. Proč nevzala ten nabízený byt? To už by si nemohla stěžovat v bulváru a nebyly by penízky! Od Šárky se jí určitě nechce, bydlí tam také zadarmo a to s veškerým servisem. Nedivím se, že se jí tam odtud nechce! Ale měla by si uvědomit, že ryba a host třetí den smrdí. Říkala že u Šárky bude tři měsíce, ale jak to vypadá tak tam bude „smrdět” ty měsíce čtyři a kdoví jestli ne déle!

fortun
06. 03. 2020 08:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

robin5
06. 03. 2020 07:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.