Marta Kubišová: Zradilo ji zdraví! »Mám strach...« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marta Kubišová: Zradilo ji zdraví! »Mám strach...«

Patří k osobnostem, na které mohou být Češi právem hrdí. Svou Modlitbou pro Martu a svým politickým postojem se stala nejen ikonou jara ´68, ale vedle Václava Havla (†75) i ikonou listopadu 1989, odporu proti komunistické totalitě. Dlouhé roky bojovala za práva zvířat na lepší život. Ale i bojovnici Martě Kubišové (77) ubývá sil...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

manunu
27. 07. 2020 10:22

Ewwa: Váš názor vám neberu, máte na něj právo. Je normální, že někdo někomu není sympatický, také některé umělce nemusím,ale nemám potřebu psát urážející komentáře. Všimla jste si jedné věci? O paní Kubišové se tady dohadujete vy a bello. Vůbec ji osobně neznáte, ale když tady píšete, tak to vypadá, že s ní bydlíte. Vždy ji budu opěvovat a nikdy, nikdy nepřestanu obdivovat. Také vám vám přeji hezký den.

Ewwa
27. 07. 2020 09:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bazoswani7@...
18. 02. 2020 11:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

manunu
09. 02. 2020 11:27

Ewwa,vy si pořád vedete svou, už jsem vám psala, že se paní Kubišová nesoudila, ale k soudu ji dala agentura MM. Tato agentura patří manželovi paní Vondráčkové. Spor s panem Heinem bude vyřešen mimosoudní cestou. Paní Kubišová měla o dva roky mladšího bratra, mluvila o něm jak v rozhovorech, tak v knihách, které o ní vyšly. Pokud vím, tak o žádné dědictví nejde, žádný soud neprobíhá, paní Kubišová pouze chtěla vědět, na co bratr zemřel, a uložit urnu do hrobu ke své mamince a prarodičům.

Ewwa
04. 02. 2020 21:24

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
04. 02. 2020 18:41

U Moniky Babišové není možnost diskuze.
Proto vkládám příspěvek sem a týká se toho, že Izrael nepozval manželky premiérů atd. na slavnostní večeři do prezidentského paláce.
Myslím, že poté co hlavě státu Izrael byla představena manželka velvyslance ČR Veronika Žilková , preventivně vyhlásil na všechny manželky pravidlo " persona non grata .

-bello-
04. 02. 2020 18:01

dutchschulz
zdravím, jsem mrtvá smíchy ! Pieta a la Lidice!
Bodujete !!!

DutchSchulz
04. 02. 2020 16:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

manunu
04. 02. 2020 16:03

Ewwa, tak to jste mě pobavila, to snad ani nemůžete myslet vážně, že se paní Kubišová s každým soudí. Tady jste se hodně sekla, soudy se staly hobby pro někoho jiného. Díky tomu vašemu příspěvku jsme se s kolegy v práci hodně nasmáli. A ještě jedna věc, paní Kubišová se nikdy nesoudila, ale k soudu ji dala agentura MM. Dál se k vašemu příspěvku nebudu vyjadřovat, protože to nemá cenu. Končím diskusi i s vámi.

Ewwa
04. 02. 2020 13:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

manunu
04. 02. 2020 12:16

bello, také končím tuto diskusi s vámi. Začínáte sem tahat další vaše nesmysly. Konec diskuse.

-bello-
04. 02. 2020 11:10

manunu
na MR jste nemuseli čekat 3 měs. a jak jsem řekla měli jste využít jiná pracoviště, snímky si mezi sebou nemocnice posílají v zavedeném elektr. systému , mimoto jste mohla požádat i o CD s výsledky pro svého lékaře( platí se a sama ho neotevřete ).Takže nyní jste aspoň o něco chytřejší. Lhůtu na endokrinolog. vyšetření nelze hodnotit, když neuvádíte co tomu předcházelo atd. atd.
Necítím to tak, že Kubišovou ponižuji, zdiskreditovala se sama po 1989 až dost!
Své osobní prohry promíchala s chartistickou ublížeností a permanentním stavem křivdy.
Na rozdíl od H.Vondráčkové na sobě po 1989 nezačala makat a zpívala furt to samé.Dostala šance v divadle, dostala od Havla co chtěla.Láska ke zvířatům, tak jak ji pochytila ona znamenalo, že pes je trápen na vodítku a má mít volný pohyb.Pak ta blbka ( ano, mám na mysli Kubišovou !) jela zkontrolovat do jednoho vnitrobloku v Praze situaci, protože tam pes zakousl při volném pobíhání toho druhého.Naštěstí se vyhnul dětskému hřišti.Přeživší pes byl šťastný , protože holt nebyl stresován náhubkerm ani vodítkem
Kubišová natvrdo těží z mrtvoly Charty a já si myslím, že H.Vondráčkové závidí. A mimochodem! Jestliže měla H. Vondráčková výhody za komunistů, dalekosáhle ty výhody pak překročila Kubišová u sluníčkářské vlády Hrádečku, Hradu, Havla !
Pro mě, s dovolením, konec debaty.Děkuji.

Ewwa
04. 02. 2020 09:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

manunu
04. 02. 2020 08:34

bello, nechci s Vámi diskutovat o paní Kubišové, už jste toho napsala dost. Jenom ji urážíte a ponižujete. Co se týká těch vyšetření, mám vlastní zkušenost. Mojí dceři je 18 let, měla problém s kolenem, šly jsme na ortopedii, poslali nás na magnetickou rezonanci a na toto vyšetření jsme čekaly 3 měsíce. Manžel čekal 3,5 měsíce na vyšetření na endokrinologii. I lidé v mém okolí čekají na svá vyšetření delší dobu.

-bello-
03. 02. 2020 22:36

manunu
omyl, madam.Jsem krásná a kritické myšlení , které je znakem inteligence mám.
Předkládám fakta o Kubišové, nikoli o ní iluze .

Mimochodem, zapomněla jste mi odpovědět, ( Vy, tak znalá našeho zdravotnictví) na které vyšetření by Kubišovou nechali čekat 3 měsíce. Hovořte , teď hned a n e z a p o m e ň t e ! Znám ten obor v e l m i dobře !!!
Sem s tím !

manunu
03. 02. 2020 19:44

Ewwa: Už jste trapná jak pořád vymýšlíte další a další lži, když už nemáte nic jiného tak vytahujete útulky. To, že se paní Kubišová štítí zvířat tak tomu snad nemůže věřit nikdo. Za práva zvířat bojuje neustále, doma má psa i kočky tak s něčím takovým sem vůbec nechoďte.I pan Srstka říkal v rozhovoru, že paní Kubišová je taková zvířecí máma a zvířátka ji milují. Nechte už také pana Havla v klidu odpočívat. Paní Kubišová žila skromně, sama vychovávala dceru, nikdo ji nepodporoval, pouze její maminka ji pomáhala s dcerou.

Ewwa
03. 02. 2020 16:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

manunu
03. 02. 2020 12:31

bello, jste sprostá a zlá, stačí si přečíst pár vašich příspěvků pod různými články, nedávno jste se nehezky vyjádřila o Charlottce Gottové. Vy musíte mít hodně smutný život, když každého jen urážíte, ještě jsem nečetla od Vás žádný pozitivní komentář. Co se týče paní Kubišové s Vámi se o ní bavit nebudu, Vy ji nesaháte ani po kotníky. Co si o ni dovolíte napsat to je opravdu hnus a vypovídá to o vaší inteligenci. Chtěla bych vidět vás jak vypadáte. Paní Kubišová je hodný, skromný člověk a je krásná celou svou bytostí.

-bello-
03. 02. 2020 11:59

manunu
Nepleťte si obecní byt s podnikovým! Podnikový byt nedostal jen tak někdo.A myšlenka , že v době normalizace upřednostní podnik , kde pracovala ( OPBH) notabene řízený Národním výborem "pronásledovanou " chartistku je víc, než odvážná.Přesto se tak stalo! Nedostala ho jako samoživitelka od obce! A to je veliký rozdíl.
Srovnejte si fakta .Ano, Kubišová byla symbolem a v létech normalizace se s Krylem potají šmelily jejich nahrávky.Ale bylo to jen díky jedné její písni.Žádný hrdinný postoj tam jinak nebyl.Kryl byl něco jiného a také po 1989 viděl z " Mníšku" jak to tady vypadá, zatímco k tomu , jak to tady vypadá se Kubišová velmi tulila a od Havla dostala co chtěla.
Skromná není ani náhodou.A mě nejvíc naštve, když prostší ženy oslavují její vrásky , které jsou pro ně známkou "ušlechtilosti " a " grácie " stárnutí. Z toho jsem mrtvá..40 cigár denně po dobu min. 50 let udělalo z Kubišové mumii, kdy by stejně nepomohla plastika žádná.
.Na která konkrétně vyšetření by čekala 3 měsíce?! Chci to vědět, protože pokud obsazeno dostane list pražských pracovišť , popř. celého Středočeského kraje, kde jí vyš. udělají .Něco o tom vím a proto to považuji za kecy! Madam Kubišová by si nepochybně vyšetření zařídila, kdyby chtěla.
Mnozí tady žijí jejím tolik medializovaným příběhem Charty, jenže od r. 1989 ona nic a žije jen z podstaty a Havla a její politické názory a znalosti jsou šílené.Vítala by migranty a sama se hrdlí o každý svůj pěťák.

norkova.ev...@...
02. 02. 2020 12:49

mám paní Kubišovou moc ráda a přeji ji ať vydrží a bojuje
to ji přeje Eva z Hodonína 695 O1

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.