Masakr v Ostravě má 6 nevinných obětí. Střelec v obklíčení se střelil do hlavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Masakr v Ostravě má 6 nevinných obětí. Střelec v obklíčení se střelil do hlavy

Policisté zasahují při mimořádné události ve Fakultní nemocnici Ostrava. Na úrazové ambulanci chirurgie se střílelo. Na místě události je šest mrtvých. Podle posledních zpráv ČT měl vrah, který z místa odjel ve stříbrno-šedém vozidle Renault Laguna, spáchat v obklíčení policie sebevraždu. Úřady aktuálně zjišťují totožnost mrtvého.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

5adil727y@...
18. 02. 2020 12:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
11. 12. 2019 21:56

To má byť akože on - na tom spodnom obrázku z kamery ? Moc sa teda nepodobá podľa mňa na toho horného do tváre, vidím minimálnu podobu. Ten z chodby má iné oči, bez výrazného tmavého obočia, ostrejší nos a úplne iné pery, bradu, dokonca ani tvar ucha nesedí. Nevyzerá chorý, žiadne kruhy pod očami. a to písali, že Ctirad chodil po budove s červenými očami a s čiernymi kruhmi pod nimi. Tento je v pohode - náladička - vo svojom živle.. Kto vlastne identifikoval - že zabíjal práve tento Ctirad? Čítala som, že nejaké 2 zdroje. To je všetko, čo sa dozvieme, žiadne mená ? A zaujímalo by ma, prečo bolo počuť 2 výstrely, keď nad autom, kde sedel C. , letela helikoptéra ? To sa ako 2 x po sebe on strelil do hlavy ? Prvý-krát asi netrafil, že, tak išiel na dvojku.. Určite by si priložil hlaveň k lebke, tak by bol minimálny predpoklad, že sa netrafí. Veď keď profesionálne zložil ľudí v nemocnici - do hláv a do krku, vtedy strielal presne - ako vyškolený chladnokrvný zabiják. A červené oči - biedny zdravotný stav - mu neprekážali pri cielení na obete ? Profesionálnej streľbe sa asi naučil na tej strelnici, ktorú navštevoval ako amatér, že a potom pri samovražde mu to ale odrazu už nešlo ? Jeho nadriadený povedal, že na tej fotke toho chlapa z chodby od kamery má ten muž biele topánky s čiernou obrubou, aké Ctirad nikdy nenosil a drahé hodinky, aké on tiež nikdy nemal. No sila... Krimi príbeh - vyšetrený políciou za chvíľu - stačili im "2 zdroje" ..

vemenozmojistary
10. 12. 2019 12:50

Ctirad Vitásek. Regulérní magor.

gurke
10. 12. 2019 11:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.