V roce 2009 oslavil Karel Gott 70. narozeniny. Tehdy byl zpěvák ještě relativně v plné síle a tak není divu, že si jeho manželka malovala budoucnost v růžových barvách. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dobrý den, abych vám pomohl překonat různé finanční starosti a snadno čelil svým budoucím cílům, nabízím půjčku lidem v nesnázích nebo těm, kteří chtějí pomoci vyřešit některé své finanční problémy nebo začít podnikat. Nabízím půjčky od 30 000 do 90 000 000 Kč s dobou splácení 1 až 70 let s maximální úrokovou sazbou 2 % a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo mě kontaktujte emailem:lenkatolarova59@gmail.com
Hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi na email: lenkatolarova59@gmail.com