Fanoušci denního seriálu televize Nova Ulice a postav v podání hereckých hvězd Pavla Nového, Jaroslavy Obermaierové či Terezy Brodské, která nedávno oznámila, že tak jako tak hodlá brzy seriál opustit, by se měli začít bát.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A o čem asi píšu? Víc čudlíků na ovladači sice mám, ale když hraje na jednom programu Ulice, tak na dalším jede Ordinace Přepnu na Slováky, tak na jednou běží Ordinácia a na dalším Ulica !!! Je to normální? Fakt seriály na zabití.
Nova chce asi zaniknout.Už teď je málo pořadů,na které se dá dívat.Telenovely ,které u nás běžely byly hloupé.Ale protože jsou levné,tak je dáme.Je vidět,že novému panu řediteli nezáleží na divácích.Namastí si kapsu a půjde jinam.
Nejsem pravidelným divákem této televiní stanice, ale někdy nějaký její program sleduji ( Víkend, Střepiny, i nějaký film), ale to co chce tato televize teď udělat - denně turecká telenovela, zrušení některých sledovaných pořadů - bude její brzký konec. A jak se říká: Kdo chce tam, pomozte .... . Ale to je pouze můj osobní názor. V žádném případě mi tato televize chabět nebude!!!
Tak to pomalu,ale jistě začíná vypadat,že nový pan ředitel bude pro Novu spíše skázou než jejím oživením.Proč kupovali nějakou s prominutím dementní telenovelu?Tyhle ***(jinak se to skutečně říct nedá)u nás frčely tak před třinácti lety,ale dneska už je to totálně out a na nějakou pdělanou telenovelu se jim nikdo dívat nebude,ani ti důchodci. A ještě to nasadit v hlavním vysílacím čase?To je naprosto jasná sebevražda.A co Superstar,kdy konečně už začne?Nebo si to snad rozmysleli a nebude ani superstar,když teď místo toho poběží v neděli v hlavním vysílacím čase ta turecká p*čovina?Spousta lidí nemusí i superstar,ale raději se budu dívat na to,než na takovéhle ***,pořád je superstar nekonečněkrát lepší a zajímavější.A rušit Ulici?No mě je to celkem jedno,ne že bych to nějak hltal,ale dá se na to někdy ještě vcelku koukat,narozdíl třeba od Ordinace.Ale to nakoupení telenovely nechápu absolutně.Telenovely vyšly z módy před třinácti lety a dneska to nikoho zajímat nebude!Já si takovýhle televizní průjem s chutí odpustím.