Máslo na jedné straně bývá synonymem pro domácí kuchyni a na máslové pečivo se nám jen sbíhají sliny. Na straně druhé je ale považované za postrach všech diet. Jak je to doopravdy?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Přepuštěné máslo se už i prodává, ale je drahé. Kdo z maldých to bude umět udělat? Bohužel dnes je kuchyně zjednodušená, a nesmyslá, a málokdo s ebude chtět vracet ke kuchyni našich prapředků. Jsem proti tomu, aby se zaváděly do běžného jídelníčku cizokrajná jídla, která jsou samozřejmě u nás pro nedostupnost zbytečně drahá. Proč jíst mořské plody, které jinde šetřím kapsu, a proč nevymáýšlet třreba i zcela nové recepty z našich dostupných potravin? Poláci se chytili našemu přání kupovat co nejlevbněji, tak už snad pro nás vyrábějí potraviny jinak než pro Německo. Za to můžou naši obchodníci, protože levně nakupovat chtějí všude na světě, ale nesmí to být daleko za hranicemi kvalitního výrobku, případně z vadných surovin nebo masa S tím by asi spotřebitel a zájemce e o levné zboží nesouhlasil, a odpovědnost tedy nese ten, kdo požadoval co nejlevnější výrobky.Ostatnty jsou někdy i dražší než ty kvalitnější za hranicemi.Kam jsme se to až dostali v touze zbohatnout ???