Vondráčková nemůže do Česka: Jsem obviněná a synům sebrali pasy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková nemůže do Česka: Jsem obviněná a synům sebrali pasy

Zpěvačka Lucie Vondráčková (38) měla v plánu během vánočních svátků opustit Kanadu a užít si sváteční dny na pláži v prosluněné Kubě. Z toho ale sešlo.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Leonie
06. 01. 2019 12:07

Lucka se na nikoho dívat nemusela, ani nemusela být sama v prázdném domě. Mohla si na těch 5 dní udělat pěkný výlet.

minalepa
04. 01. 2019 16:50

Jarmilah, Vy nevěříte? A myslíte si, že děti, jsou velmi citlivé, dobře snášeli, po tak dlouhé době vidět tátu, který. přijel s milenkou. Tomu snad věříte, A Vy opravdu věříte, že se Plekanec zhroutil?.
Soud totiž na pana Plekance neměl žádnou páku, proto to udělal touto cestou.Soud to Lucii V vrátí. Tyto záležitosti jsou normální.Tam je absolutní vymahatelnost práva, ne jako v Česku. Za to, co Plekanec udělal Lucii V a dětem , to by si v Kanadě nikdy nemohl dovolit. Blít špínu i s mamá na Lucii, stěhovat je z rodného domu. předvádět se milenkou, tam by
s ním zatočili jinak.

fany22
04. 01. 2019 21:49

Prosím vás , umíte číst? Jakou páku? T. pracuje, tak žádal opakovaně, dokonce písemně Lucii, aby přijeli sem na vánoce . Protože nereagovala a domluva s ní nebyla možná, narychlo se rozhodl přijet a ona ho vyšplouchla, jak je jejím dobrým zvykem, že pojede k moři. Obrátil se na úřad a ten jeho žádosti vyhověl, vánoce s otcem asi byly důležitější, než truc cesta na Kubu. Až se dořeší styk s dětmi, pasy vrátí. Ale asi vám uniká, že úřad vyhověl Tomášovi, takže asi Luciino chování nebylo v pořádku. Už je to srozumitelné ? Emoce o blití nebudu komentovat.

xsedmikraska
05. 01. 2019 00:12

To, co zde píšete není v souladu s tím, co uvedla Lucie V. Navíc, nejednalo se o úřad, ale o soud. To je jiné kafe. To, že pan Plekanec dětem připravil vánoční překvapení v podobě nové tety, která má nahradit maminku, muselo být pro děti dost zátěžové.

fany22
05. 01. 2019 11:31

Na Tomášově straně jsou důkazy, žádosti, odmítání, nezodpovězené maily apod., nemohlo to být tedy tak, že L. se o setkání snažila, dokonce ho snad zvala. Nespolupracuje, spíš před ním utíká. Soud nastupuje, když dohody nefungují. A soud dal za pravdu otci. Jinak - Kuba letos potřetí - foto začátkem prosince na fb -"jediná obrana proti Kanada mrazům a kašli". Kritizovali ji, tak teď je to nutnost kvůli ekzému..."a každý večer si říkáme, jak by nám bylo na Kubě "(tedy jak nám to ten zlý táta zkazil). Potřebuje tohle komentář?
Jinak dobré shrnutí "okolohradce" ze 4.1. v článku V. uvězněná v Kanadě.

Leonie
06. 01. 2019 12:03

Děti znají Šafářovou už od léta. Proč by to pro ně mělo být v zimě zátěžové???

matylda-rut
06. 01. 2019 10:22

Ty jsi nějak mimo, stalo se právě v Kanadě. Ostěhoval ji po dohodě, sama si vybrala barák. představ si, že je to po celým světě normálka, že se lidé od sebe stěhují, když se rozejdou. Však tam nemusel apo rozchodu táhnout, kravěna. Jenom o prachy ji jde a ne o kluky.Vytřískat co nejvíc a to je tak blbá, že ani neví, že až se vrátí, může to Plekanec hodit zdejším soudůma ty to podle zdejších potřeb upraví. V Kanadě je život drahý, proto tam dostane víc, jenže on ji už pak nájem asi platit nebude, proč taky. Má ho zaplacený na rok dopředu a basta. Po rozvodu si každý platí své, ona dostane alimenty a na sebe nic. Nemá tam práci, takže bude muset tak jako tak z Kanady, nechápu, že se tam vůbec vracela. Prostě dementní kráva to je. Na děti vůbec nemyslí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.