Kolaps Plekance! Šafářová neváhala ani minutu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kolaps Plekance! Šafářová neváhala ani minutu

Ani ostřílený sportovec s notnou výdrží, jakým je Tomáš Plekanec (35), nezvládá už odolávat enormnímu psychickému vypětí a několikaměsíčnímu stresu, kterému je vystavený po ohlášení rozvodu s Lucií Vondráčkovou (38).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dnesjekrasnyden
03. 01. 2019 15:21

Tak těch lží už vypustil dost, třeba to, že Lucii nekoupil auto, protože si nebyla schopna udělat kanadský řidičák. Proboha! Kanadský řidičák nemám a v Kanadě řídím i si půjčuji auta z půjčovny, další lež jako věž.
Jako kdybychom jezdili na dovolené a v každé zemi jsme si museli dělat řidičák, Italský, Německý, Chorvatský atd.!

bt961
03. 01. 2019 16:40

Na dovolenou ano, ale pokud tam žiješ musíš si udělat jejich řidičák. To Plekanec nelže.

noram
03. 01. 2019 17:06

Ne, Plekanec nelže.
Řidičský průkaz z jiné země platí v Kanadě po dobu 90 dní. Pokud tedy máte český řidičský průkaz, pak s ním můžete v Kanadě řídit maximálně 3 měsíce (resp. 90 dní). S mezinárodním řidičským průkazem můžete v Kanadě řídit maximálně jeden rok. Vyřídit jej musíte ještě před odjezdem do Kanady v České republice. Chcete-li získat kanadský řidičský průkaz bude vás čekat písemný (respektive počítačový) test, který ověří vaše znalosti silničního provozu v Kanadě.
Po úspěšném složení zkoušek z teorie si domluvíte termín zkoušky praktických jízd.
Všechny poplatky za získání kanadského řidičského průkazu vycházejí okolo 160 CAD (cena zahrnuje test, praktickou jízdu a řidičský průkaz na 5 let).
V mnohých zemích se musí za určitý čas řidičský průkaz obnovovat. Žiji v Německu a rovněž jsem si musela udělat německý.
Vše se dá dohledat na internetu a nikdo se nemusí špinit.

Dnesjekrasnyden
03. 01. 2019 17:45

Takže ale řídit mohla. Klidně mohla auto mít a papíry si v průběhu udělat. Já mám mezinárodní ŘP a stálo mě to vyřízení 5 minut na úřadě. Musím ale říct, že při policejní kontrole ten mezinárodní nikoho nezajímal a stašil český ŘP.

noram
03. 01. 2019 20:37

Pokud vím, Plekanec nic takového neřekl, v médiích se vyjádřil pouze jeho kamarád a byla to odezva na Františka Vondráčka, který tvrdil, že jí Plekanec ani auto nekoupil. Jenže problém nebylo auto, to by ji býval Plekanec koupil, ale to, že si Lucie neudělala kanadský řidičák i když ji k tomu Plekanec několikrát nabádal, ona ale raději jezdila taxíkem nebo chodila pěšky. Jak jsem psala i s mezinárodním mohla jezdit v Kanadě pouze 1 rok. Píši to proto, že nemám ráda, když se věci překrucují a nahrává jen jednomu a druhý se špiní. Na rozchodu se podíleli s jistotou oba. Ale pokud jedete na dovolenou, nikoho nezajímá ŘP, to je pravda. Ale třeba v Německu při kontrole zjistí hned zda-li jste zde hlášená k pobytu. U mne to trvalo ca půl minuty. Omylem nebo ze zvyku jsem jim dala český a obratem přišlo: Ale jak vidíme jste hlášená na této adrese od tohoto datumu. Musíte tedy mít německý průkaz.

Leonie
04. 01. 2019 03:02

V průběhu? V průběhu čeho? Měl jí koupit auto za milion a pak čekat, jestli si v průběhu udělá řidičák, nebo bude jezdit na černo a pak jí chytnou a já z toho budu mít problémy?
Snad má vysokou školu a jazykové znalosti a je "biflovací" typ, tak si ten řidičák udělat mohla.

xsedmikraska
03. 01. 2019 16:20

25.1. ???? Kterého roku?

Leonie
04. 01. 2019 03:07

Vyfotil jste si je aspoň na mobil? Máte nějaký důkaz? Na facebooku falešný profil. Můžeme Vám věřit, ale také nemusíme. Může to být účelová lež.

illenne
04. 01. 2019 18:46

Leonie Chápu, že jste fanynka Plekance, ale už jste s tím jeho hájením trapná, viz Vaše komentáře pod Fb. Odešla Lucie od rodiny, nebo Plekanec. Našla si nového partnera Lucie, nebo Plekanec? Takže nemelte nesmysly a raději se usmívejte .

Leonie
04. 01. 2019 20:24

Illenne, Vy mě nějak prožíváte . Ale všichni čekáme na nějaký důkaz, ne jenom já osobně. Kdo odešel a kdo si někoho našel s tím nesouvisí.

Dnesjekrasnyden
03. 01. 2019 14:46

A jéje ubrečenej Plekanec zase perlí, nejdřív musela zasahovat maminka, teď mu zase jede pofoukat bebí přes půl světa Šafářová. A tam byl celé 4 dny!
Být Lucií snažím se to celé rychle ukončit, od takového "chlapáka" bych peníze pro sebe ani nevzala, jen alimenty pro kluky, o kterých rozhodne soud a do smrti bych toho ubožáka nechtěla vidět.

msml20
03. 01. 2019 15:27

To je ale idiot, fakt blbá hokejka a stejně hloupí kamarádi. včetně šafářky a staré báby.

xsedmikraska
03. 01. 2019 13:29

Kdybych podala žalobu na svého manžela, která by zasáhla i život mých dětí, neočekávala bych vřelé přijetí. Pokud někdo jedná tvrdě, měl by unést následky svého jednání. A ne se jim divit, nebo se z toho hroutit. - pokud jsou tedy informace v bulváru pravdivé. Jestli se všeho účastnila nová známost, tak děti musely mít v hlavičce ze všeho pořádný guláš.

xnovp
03. 01. 2019 17:22

Jedna tvrde - jakoze bez soudu odmita deti a chce s nimi cilene zdrhnout na Kubu, aby je druhy rodic nemohl videt?
A mozna by tam za nima doskakal i Hadek, ne . Fanaticke podporovatelky LV si muzou zvanit co chteji, nastesti si Plekanec umi zjednat poradek. Kdyz bude "umaminkovana" LV delat naschvaly a postvavat deti proti Plekancovi...tak holt rozhodne soud...nastesti...

syas@...
03. 01. 2019 18:45

Tak ať si ten pořádek zjednává a pak sklízí co zasel. Když nastupoval syn do školy, tak měl ještě v NHL kontrakt do konce školního roku, takže mohl být u dětí. Pak přestal v NHL působit a okamžitě se přesunul do ČR, mimo jiné od dětí a k milence. Naštěstí se mu zde úžasně zlepšil zdravotní stav a hraje za dva kluby. Hokeji lautr nerozumím, takže to nehodnotím, ale asi mu soud neuvěří, že se okamžitě musel přesunout do ČR z existenčních důvodů. Taky mu musí být jasné, že nelze jeden den ve škole v Kanadě skončit a druhý začít v ČR. On vědomě od dětí odešel, mohl počkat alespoň do konce pololetí a domlouvat se s matkou. Namísto toho tu rozjel kampaň, která jí návrat neusnadňuje, naopak.

xnovp
03. 01. 2019 22:48

Tak pokud nedostal kontrakt tak proste odjel do CR, kde muze hrat. Rodina tam byla v prvni rade kvuli jeho praci. Do jake miry tak hrala roli pri presunu do CR financni stranka vyrovnani s LV netusim, mozna ano. Nejsem fanaticky podporovatel Plekance. I on ma urcite svuj dil viny. Ze ale k LV chodil v noci pres plot skakat Hadek je fakt, ktery se neda okecat a ze LV ted zjevne dela naschvaly, nereaguje na zadosti Plekance ohledne deti, snazi se s nima zdrhnout pres vanoce na Kubu a pak trapne breci do tisku, ze jim nechal zabavit pasy - to je taky fakt. Tudiz svinarny dela primarne LV a nastesti se Plekanec umi branit, byt to bohuzel musi byt pres soudy...

borka30
05. 01. 2019 18:12

Jste prostě nána, která se furt ohání nějakým Hádkem. Trapná jste!

fany22
03. 01. 2019 20:10

Tak ona dělá naschvály. Pomstychtivá , uražená. Málokdo od ní čekal tak hnusné chování. Ale neuvědomuje si, jak ubližuje vlastním dětem. Ale snad to Tomáš ustojí a časem to úřady vyřeší. Moc mu držím palce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.