Víkendové grilování: Tajemství správného burgeru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 28. června 2022

Svátek slaví Lubomír, zítra Petr a Pavel

Víkendové grilování: Tajemství správného burgeru

Možná jste to nevěděli, ale květen je letos měsícem hamburgerů (zdroj – daysoftheyear.com) a zároveň zítřek je ještě mezinárodním dnem burgerů (používejme spíš tento název, i když se vynález oblíbené pochoutky v housce přisuzuje německému městu Hamburk). Krom toho začala grilovací sezona, tak proč si nezopakovat, jak se pořádný burger dělá?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ksala@...
19. 02. 2020 12:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

malavelka
27. 05. 2018 12:04

A PROČ JE NUTNÉ GRILOVAT? VYSOKÉ TEPLOTY ZAPŘÍČINÍ VZNIK TOXŮ. Je to sice lákavé, když je v kuchyni horko, ale ono je to vše vždy "něco za něco". Já smažím na pánvi na kvalitním oleji.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.