Vdova Gregorová o tyjátru na hrobě Brzobohatého (†79): Radek by měl radost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vdova Gregorová o tyjátru na hrobě Brzobohatého (†79): Radek by měl radost!

Vysmáté selfie na hrobě Radka Brzobohatého (†79) pobouřilo čtenáře deníku Aha! – a nejen je. „Chovaly se hůř než puberťačky!“ I taková kritika se snesla na hlavu Hany Gregorové (65) a její kamarádky poté, co si v den pátého výročí smrti legendárního herce fotily selfie na jeho hrobě a ještě se po něm prošly.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
15. 09. 2017 10:05

Cimický je blbec, co spolu s dalšími psychoodborníky do zblbnutí opakuje, že vše je dovoleno a nic není nenormální pokud neubližuje.
Zapomněl , že hřbitov je fakt pietní místo a všechno má svou normu. Cimický je blb ještě větší, než jsem si myslela, protože co on má co řešit co by nějakýmu Brzobohatýmu mělo a nemělo vadit ?!!! Bože, kam jsme to vlez­prd.­.dopra­cova­li !Cimický má slušné peníze, protože obstarává 70 % ze 100 % magorů šoubýzu, tak co by si slušností podrážel židli, žejo ?!
A ta baba co rajtuje na hrobě a fotí se se svým ksichtem i s náhrobky okolními , by měla od rodin v záběru : Jordán, Podzimek a Řepa dostat pěstí.Nechtěla bych mít spojovaný hrob s ksichtem té Sloveny a její díratě oblíklý kamarádky.
Lidem bych doporučila, nechoďte tam! Máte levný svíčky a baba nemá na to, zaplatit si na hřitově službu, která by se o úklid postarala .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.