Překvapení! Její kanadští sousedé ji měli za domácí puťku a vůbec netušili, co v Česku, odkud pochází, dělá. A nyní se Lucie Vondráčková (36) snaží za oceánem prorazit jako herečka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Alena Ponistova
bello nevím kdo by vás kamenoval za pravdu,napsala jste svůj názor který se nebude líbit jen ararat.
+++++++++++++++++++++++++++
Ponistová,děláš mi radost..prostě blbost je tvoje vlastnost,je ti dána..nepomůže ti ani změnit fotky na profilu,nejen že vypadáš odpudivě a ještě máš v kebuli prázdno,toaletářko
Decibely lásky přece měl být trhák!Už svým obsahem lákal přímo davy!
Lucie Vondráčková může hrát jen Babovřesky nebo kanadský vánoční cajdáky .Díky Troškovi se v Kanadě prezentovala jako hérečka, kterou n e n í a hrát n e u m í ! Zpěvačka to taky není a tanečnice taky ne, protože to co dá ona, dají normální holky ve fitku taky.Ale nejhorší je, že ani pravá Mgr. to není, protože Karlovka dává už tituly za naprosto únikové jednooborové studium, jehož náročnost zvládne průměrný gymnazista ještě před maturou a nemusí mít k tomu ani individuální plán.
Celá Lucinka u mě ztratila na věrohodnosti, když se spolu s otcem začala v e ř e j n ě , m e d i á l n ě montovat do vztahu své tety Heleny, bez níž by byla Lucinka zapadlá, byť snaživá kanadská hokejka.Je mi jedno, že má Slavíka, to má Gott taky a za rok si ani neškrtnul.
Tak a teď dámy a pánové , Lucčini fandové - do mě! Ať to mám za sebou
Copak ulhana smudlo bellmeku ;-drazdi te ze je úspěšnea a ty tady jen zvracis cancy v bulváru? nicka jsi a vždycky budes nano ta te ma těžce na háku uklizecko měla ses něco naučit krome pomluv když byl ještě cas bellmeku
V Decibelech lásky nehrála žádnou z hlavních rolí, tam hrál Karel Gott, Hrušínský, Michal David, Alžběta Bartošová a další, Lucka tam měla ale krásnou taneční scénu s tím od Čvančarky, na to se koukat dalo.A přišlo na to přes 250 tisíc lidí, je legrační to vydávat za propadák, když na jiný český filmy přijde ani ne deset tisíc lidí. Asi by mělo Aha trochu zrevidovat pohled
pomahatachranit
Decibely lásky jsou příšerná srajda, bez obsahu, bez cíle!
O tom žádná !
270 000 diváků? ( leda zájezdy lobotomiků z Bohnických pavilonů, domovů důchodců a reasociovávaných kriminálníků).
A trhák byl Gott.
Jo, říkám, že Gott bere každou srajdu.Dááávno jsem to říkala.
Také ji to přeji a hlavně ji přeji krásné zdravé kluky. Tetka sice vypadala v jejím věku mladistvěji, neměla tolik vrásek jako Lucka na té fotce, ale vždycky holt je něco za něco.