V poslední době nemá Dagmar Patrasová chvilku klidu. Může za to románek jejího manžela Felixe Slováčka (73) s mladou výtvarnicí. Konečně se ale zdá, že i u Dády se začalo blýskat na lepší časy.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ellenic: Mezi některými umělci nic nového, budu se kur.... každý s jiným/ou, hlavně, že zůstanou peníze " v rodině".
Proč ta několikaměsíční šaškárna?
Jak Slováček, tak Patrasová jsou trapní !!!!!
ellenic
já nesleduji majetky lidí, pokud to ovšem není levota jak Čapí hnízdo, anebo rejžování peněz z tak uměleckého fiaska a z až tak usilovné degradace vkusu lidí v projektech a la Růžová zahrada apod.,Tady jsem hodně naštvaná.Jinak je mi fuk kdo co má.
A proč nezavadím o pokladního v marketu ? Byť by byl sebe hodnější, pro mě chlap musí být extrémně chytrý.Přes to vlak nejede.A chytrej chlap si do pokladny nesedne
Dáda byla v mládí jiná třída a vzhledově by Gelemelovou mohla strčit do kapsy. Nicméně je třeba přijmout fakt, že její manžel si zkrátka říct nedá. Než plakat a trápit se je opravdu lepší najít si někoho. Co Dádě chybí? Má krásné a milé děti, je zajištěná, tak proč se užírat zbytek svého života? Jen ten alkohol by měla nějak vypustit. Někdy mi v rozhovoru, když měla trochu nahnuto připomínala v projevu Ivetu Bartošovou. Pozor na to!
Dagmara měla právo najít si užb konečně milence za ty nekonečné avantýry starýho vypoulence, ale ona nehledala lásku tady, ale zas se musí něčím lišit , aby nevyšlo najevo, že má ráda Vencu z Nemanic! Sama kdysi odvedla Feldu manželce s dvěma malýma dětma....boží mlýny!
Je to už 60letá , obézní babča a tak se chytá kde může poněvadž i bohatí starci hledají mladé maso, jako ten jei dědek!!!
chaluge
13. 06. 2016 13:16..Markéto když chceš psát ,tak piš pravdu a nepřekrucuj tady fakta.Slováček si Dádu našel sám ona nikoho neodvedla,ty jsi také obézní a to tedy více než Dáda ta je proti tobě twigi,ty hroudo sádla a je ti 58 let ty stařeno