Hit mezi půjčkami Lidé půjčují lidem! Jak to funguje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Hit mezi půjčkami Lidé půjčují lidem! Jak to funguje?

Potřebujete si půjčit, ale banka se k vám otočila zády? Nebo máte naopak nějaké volné peníze, které byste rádi výhodně investovali? Zkuste využít tzv. P2P půjčky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

DanielaPeter
09. 02. 2018 08:28

Dobrí prátelé. Potrebujete ješte pujcku? Jmenuji se Daniela a chci, abyste vedeli, že Senátor Peter Krajcovic je skutecný veritel a jeho e-mail: sena­torrp­walter­@hot­mail­.com, protože mi dal pujcku ve výši 3,000,000 Kc.

Daniela Peter
dani­elapet­@cen­trum­.sk

kadrizolta...@...
06. 02. 2018 14:43

Potřebujete půjčku? Dodáváme renomované úvěry jednotlivcům, společnostem a investorům. Poskytujeme půjčky na nákup automobilů, úvěry na automobily, osobní půjčky, vánoční půjčky, podnikatelské úvěry, úvěry na vzdělávání, konsolidaci dluhů, ETC při 2% úrokových sazbách. Finance a poradenství. Žádné ověření příjmů. Nepotřebujete kreditní skóre. Velmi příznivé úrokové sazby. Kontaktovat Heinrich Jesse E-mailová adresa: kadri­zoltan­@gma­il.com

pastorosasben
09. 01. 2018 21:52

Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme ti pomoct!
Jste v současné situaci v potížích nebo vás hrozí v potížích?
Tímto způsobem vám dáváme možnost vyvíjet nový vývoj.
Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se snaží, aby jim poskytli šanci. Každý si zaslouží druhou šanci a od té doby, co vláda selže, bude muset pocházet od ostatních.
Žádná částka není pro nás příliš šílená a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou.
Žádné překvapení, žádné další náklady, ale jen dohodnuté částky a nic jiného.
Už nečekejte a komentujte tento příspěvek. Uveďte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na pasto­rosas­ben@ou­tlook­.com

Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme ti pomoct!

kathleenca...@...
03. 01. 2018 20:17

PŮJČOVNOU NABÍDKU MEZI VÁŽENOU OSOBOU V ČESKÉ REPUBLICE (KAT­HLEEN­CASSAN­D80@GM­AIL.CO­M)

kathle­encas­sand80­@gma­il.com

Dobrý den, madam a pane. Neposkytněte rychlé půjčky za 72 hodin Abychom bojovali proti chudobě a vyloučení bank, nabízím online půjčku s penězi v rozmezí 2 000 eur až 80 000 000 eur. Úroková sazba úvěrů se pohybuje od 2% do 3% v závislosti na výši celé půjčky a podmínky nabídky půjčky jsou velmi jednoduché. Požadované úvěry jsou získány do 72 hodin po podání spisů. Kontaktujte mě dnes a dejte mi vědět, kolik peněz chcete půjčit. Kontaktní e-mailová adresa; kathle­encas­sand80­@gma­il.com

DanielaPeter
26. 12. 2017 15:44

Dobrí prátelé. Potrebujete ješte pujcku? Jmenuji se Daniela a chci, abyste vedeli, že Senátor Peter Krajcovic je skutecný veritel a jeho e-mail: sena­torrp­walter­@hot­mail­.com, protože mi dal pujcku ve výši 3,000,000 Kc.

Daniela Peter
dani­elapet­@cen­trum­.sk

Hakan123
24. 12. 2017 09:09

Dobrý den pan / paní

Jsme soukromá společnost, která nabízí 2% úrokové půjčky a nabízí různé úvěry, jako jsou osobní půjčky, podnikatelské úvěry, konsolidační úvěry, zajištěné a nezajištěné úvěry,
Děkujeme, že jste si přečetli tuto reklamu a požádali o její půjčku.
Další informace a dotazy nám pošlete na adresu mehmet­hakan­117@gm­ail.com

Hakan123
23. 12. 2017 05:22

Dobrý den, pane / paní.

Jsme společností soukromého investora a nabízíme půjčky s úrokovou sazbou 2% a nabízíme různé půjčky jako osobní půjčky, podnikatelské úvěry, konsolidační úvěr, zajištěné a nezajištěné úvěry, vánoční půjčky atd.
Děkujeme vám za to, že jste si přečetli tento inzerát a požádali o půjčku.
Pro více informací a dotazy, zašlete nám e-mail na adresu: mehmet­hakan­117@gm­ail.com

Emil123
12. 12. 2017 11:28

Potřebujete půjčky na projekt, investice, osobní půjčky, úvěry na podnikání, úvěry na bydlení, studentské půjčky, půjčky na konsolidaci a vánoční půjčky? Potřebujete půjčku k zahájení malého, středního nebo velkého podnikání? Potřebujete úvěr na vybudování domu nebo úvěru na auto? Potřebujete půjčku na nákup vybavení pro práci? Získejte odpověď na všechny vaše problémy a získejte svůj úvěr dnes s úrokovou sazbou 2% a naše transakce jsou rychlé, bezpečné a pohodlné a 100% záruka. e-mail prostřednictvím: klanov­skye­mil@gm­ail.com

Emil123
27. 11. 2017 17:38

Potřebujete půjčky na projekt, investice, osobní půjčky, úvěry na podnikání, úvěry na bydlení, studentské půjčky, půjčky na konsolidaci a vánoční půjčky? Potřebujete půjčku k zahájení malého, středního nebo velkého podnikání? Potřebujete úvěr na vybudování domu nebo úvěru na auto? Potřebujete úvěr na nákup vybavení pro práci? Získejte odpověď na všechny vaše problémy a získejte svůj úvěr dnes s úrokovou sazbou 2% a naše transakce jsou rychlé, bezpečné a pohodlné a 100% záruka. e-mail prostřednictvím: klanov­skye­mil@gm­ail.com

charlesriq...@...
26. 11. 2017 15:29

Dobrý den,
Tato zpráva je určena jednotlivcům, chudým nebo všem
kteří potřebují určitou půjčku a jsou schopni splácet s úrokem ve výši 3% ročně se splácením 1-30 let v závislosti na požadované částce. Kontaktujte mě prosím na e-mailu: char­lesri­quier5­@gma­il.com

kathleenca...@...
23. 11. 2017 18:00

Proveďte bezplatnou žádost o půjčku v Česku

kathle­encas­sand80­@gma­il.com

Dobrý den, madam a pane. Nabízím rychlou půjčku za 72 hodin Abych bojoval proti chudobě a bankovnímu vyloučení, nabízím online půjčku s penězi v rozmezí 2 000 eur až 90 000 000 eur. Úroková sazba úvěrů se pohybuje od 2% do 3% v závislosti na výši celé půjčky a podmínky nabídky půjčky jsou velmi jednoduché. Požadované úvěry jsou získány do 72 hodin po podání spisů. Kontaktujte mě dnes a dejte mi vědět, kolik peněz chcete půjčit. Kontaktní e-mailová adresa; kathle­encas­sand80­@gma­il.com

worldwidef...@...
06. 09. 2017 13:41

Potřebujete rychlou půjčku?
Potřebujete financování pro vaše podnikání?
Potřebujete naléhavou hotovost pro osobní potřebu?
Potřeba půjčit z jakéhokoli důvodu?
Chcete nový domov?

Kontaktujte nás dnes: WORLDW­IDEFUN­DING20­17@GMA­IL.COM

Získejte své půjčky, protože jsme certifikovaní a registrovaní poskytovatelé úvěrů ve výši 2%. Naše služby jsou rychlé a velmi spolehlivé, jelikož máte záruku na získání půjčky, jakmile přihlášíte, půjčky jsou schváleny do 30 minut od jejich uplatnění. Kontaktujte nás nyní na adrese (WOR­LDWI­DEFUN­DING20­17@GMA­IL.CO­M) a získejte své půjčky dnes.

franklindo...@...
09. 07. 2017 17:09

Máte nějaké finanční potíže? Potřebujete půjčku pro
Konsolidace dluhu, stavebnictví, úvěry na nemovitosti, refinancování,
Osobní nebo nouzové bankovky? Jste obchodník?
Ženy, které plánují rozšířit své podnikání, nabízíme všemožné
Úvěrů. Pokud máte zájem, kontaktujte nás dnes o:

Fran­klin­dobson­finan­cial­home@­outlo­ok.com pro více informací.

regnovalen...@...
07. 07. 2017 11:13

Peníze nabídka úvěr těm naléhavě potřebuje. Od 5000 do eura 6,000,000 euro. Pro více informací, kontaktujte mě přes mou e-mailovou adresu: ( regno­valen­tina@­gmail­.com )

regnovalen...@...
07. 07. 2017 11:11

Ahoj všem;
Je zakázáno bankovnictví, nejste schopni získat finančně. Které vám pomohou realizovat své sny a projekty, dal jsem tě s úvěr příležitosti peněz v krátkodobém i dlouhodobém horizontu 3% úrok. € 6000 až € 7,000,000 komukoli schopni splácet. Pro více informací, prosím, kontaktujte mě e-mailem: ( regno­valen­tina@­gmail­.com )

dutchschulz
16. 05. 2016 19:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

dutchschulz
16. 05. 2016 13:12

amplituda
16. 05. 2016 13:39

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.