Potřebujete si půjčit, ale banka se k vám otočila zády? Nebo máte naopak nějaké volné peníze, které byste rádi výhodně investovali? Zkuste využít tzv. P2P půjčky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Potřebujete financování pro svůj dům, pro své podnikání, na nákup auta, na nákup motocyklu, na rozjezd vlastního podnikání, pro své osobní potřeby, neváhejte. Nabízím osobní půjčky od 20 000 Kč do 100 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Na částce nezáleží. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt na email:richardcosmos5@gmail.com
Potřebujete financování pro svůj dům, pro své podnikání, na nákup auta, na nákup motocyklu, na rozjezd vlastního podnikání, pro své osobní potřeby, neváhejte. Nabízím osobní půjčky od 20 000 Kč do 100 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Na částce nezáleží. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt na email:richardcosmos5@gmail.com
Stále hledáte půjčku od soukromé osoby? Kontaktujte mě prosím a najdeme řešení. Bez zajištění lze zajistit úvěr až do výše 7 000 000 Kč, se zajištěním není horní hranice omezena. Transparentní podmínky, smlouvu k prostudování předem emailem. Neplatíte žádné poplatky předem. Pro více informací mi napište na kapusjan8@gmail.com
Půjčka na splacení dluhu nebo zaplacení účtů nebo zahájení nového podnikání? Půjčka na financování vašeho projektu? Nabízím zajištěné úvěrové služby v libovolné výši s úrokovou sazbou 3 až 4 %. O půjčku můžete žádat od 20 000 Kč do 25 000 000 Kč. Moje půjčky jsou rychlé a snadné. Zaručuji rychlé a profesionální jednání. Pro více informací mě prosím kontaktujte na E-mail: danielovaandrea507@gmail.com