Potřebujete si půjčit, ale banka se k vám otočila zády? Nebo máte naopak nějaké volné peníze, které byste rádi výhodně investovali? Zkuste využít tzv. P2P půjčky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Vyžádejte si nezávazné posouzení a získejte skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:vonkovastarova@gmail.com
seriózní nabídka (půjčka mezi jednotlivci) Dobrý den pane/paní,
Rád bych vás informoval, že jsem jednotlivec, který nabízí finanční půjčky na pomoc lidem v nouzi.
Potřebujete půjčku na zaplacení účtů nebo zahájení nového podnikání? Odmítnuto bankami a jinými finančními institucemi?
Nesplňujete podmínky pro žádost o půjčku? POTŘEBUJETE půjčku pro své osobní nebo profesní potřeby?
POMŮŽEME VÁM se snadnými půjčkami, nabízím půjčku všem lidem, kteří jsou schopni ji splácet s úrokovou sazbou 2% ročně
pro všechny zájemce mi napište.
Prostě poctivý a spolehlivý. Kontakt: lancrovaimon@gmail.com
seriózní nabídka (půjčka mezi jednotlivci) Dobrý den pane/paní,
Rád bych vás informoval, že jsem jednotlivec, který nabízí finanční půjčky na pomoc lidem v nouzi.
Potřebujete půjčku na zaplacení účtů nebo zahájení nového podnikání? Odmítnuto bankami a jinými finančními institucemi?
Nesplňujete podmínky pro žádost o půjčku? POTŘEBUJETE půjčku pro své osobní nebo profesní potřeby?
POMŮŽEME VÁM se snadnými půjčkami, nabízím půjčku všem lidem, kteří jsou schopni ji splácet s úrokovou sazbou 2% ročně
pro všechny zájemce mi napište.
Prostě poctivý a spolehlivý. Kontakt: lancrovaimon@gmail.com
Vážený pane nebo paní, kdo si přeje získat půjčku! Mým cílem je výrazně posílit právní a fyzickou ekonomickou základnu jakékoli činnosti generující příjem poskytováním úvěrů a mikrofinancování. Jsem věřitelem, akcionářem a poskytovatelem finančních služeb se sídlem ve Francii a zavázal jsem se vám finančně pomoci, ať už máte jakýkoli problém, pokud jste solventní. Poskytuji půjčky ve výši 3 % (roční efektivní roční sazba) a moje kapacita financování se pohybuje od 30 000 Kč do 5 000 000 Kč po dobu 6 až 3n 0 let v závislosti na vypůjčené částce. Je na vás, abyste se postarali o měsíční splátky, velmi jednoduché a bezproblémové podmínky. Tak proč čekat, napište mi, jsem vám plně k dispozici. Prosím potvrďte svou žádost o půjčku co nejdříve na moji e-mailovou adresu: Rollerdominika@gmail.com