Kuchařová Česko nijak nedobyla.Dobývala ho upachtěně přes radního z Magistrátu a co se sem vrátila po epizodce se US svým gayem ( nic proti nim!!! ) a nafotila tam pár lechtivých fotek se přisála k Brzobohatému.Přesně řečeno je, že jen komerčně stříhá pásky na výstavách a promo akcích, předává ceny a jako modelka je co ?
Krajinová je víc vidět, než celá Kuchařová s obličejem a hlasem a pomalu tělem chlapa.
ad mekanikk: nezáviď. , láska s mekem trvá, ale co tady psát, když víme kde bydlíme a máme tel. čísla, jsi na hlavu ? ad mord: na bulváru já aspoň dokážu žvanit k věci.Ty ani to ne! ad ararat : na tebe platí vše viz shora
čus všichni, já jdu do fitka a pak na Matějskou.Kdy přijdu nevím, ale jsem si jistá, že vy si to pohlídáte, haha
ano běž na Matějskou pouť a sedni si na řetízák či jinou atrakci,ale řekni že jsi tlustá jako vepř a zda tě to udrží při tvých 130 kilech.No musíš se pochválit že jdeš jednou za čas ven ,my chodíme také na víkendy a nechlubíme se na AHA,my trávíme s přáteli na chatě což ty nemáš a ani nikdy nebudeš mít.